Fejlemények Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison -
Brad Pitt válás család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Angelina Jolie nemrég új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban, állítólag ez még mindig nem változtat a jelenlegi helyzeten. 

Hiába az új dokumentumok, a People magazin forrása szerint a lényeg még mindig ugyanaz, mint hónapokkal ezelőtt: a papírokban most is az áll, ami októberben, amikor Brad Pitt és Angelina Jolie megegyeztek a gyerekek felügyeleti jogáról.

Abszolút semmi nem változott.

Brad Pitt és Angelina Jolie Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

A lap egy másik informátora is ugyanezt vallotta, hozzátéve, hogy mindkét fél külön-külön azon dolgozik, hogy hosszú távú megoldások szülessenek.

Steve Mindel családjogi ügyvéd a lap megkeresésére elmondta, ezeket a dokumentumokat általában privát ügyként szokták kezelni, hiszen senki sem szereti a nyilvánosság elé tárni a szóban forgó ügyének részleteit, a gyerekek egészségi állapotát, mindent, amiről papírt kell benyújtani,

itt azonban jól látszik, hogy valaki azt akarja, a nyilvánosság előtt történjenek a dolgok, ám ez nem feltétlenül jó mindkét félnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.