Gáspár Laci kislánya már kész nő

Forrás: RTL Sajtóklub -
lány Gáspár Laci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci lánya születésnapja alkalmából egy közös fotóval is köszöntöttem Miriamot. A fiatal most töltötte be 14. életévét, de máris úgy néz ki, mint egy kész hölgy!

Gáspár Laci pici lánya már egyáltalán nem olyan kicsi. A büszke apuka Facebook-oldalán mutatta meg Miriamot, aki éppen 14. születésnapját ünnepelte. A közös fotónak Laci minden rajongója örült, ugyanakkor többeknek feltűnt, mekkorát nőtt a lány, mióta utoljára látták. Miriam már kész nő lett!

Gáspár Laci lánya már kész nő Forrás: RTL Sajtóklub

A kislány egyébként 2013 óta él Lacival, 3 éve vette magához az énekes, mert már nem tartotta megfelelőnek azokat a körülményeket, amiket az édesanyja biztosított. Laci ezért döntött úgy, hogy inkább ő neveli tovább a gyermeket. "Miri boldog és kiegyensúlyozott, úgyhogy azt gondolom, ez egy jó döntés volt" - nyilatkozta akkor az énekes.

Fejlemények Brad Pitt és Angelina válásával kapcsolatban http://www.life.hu/csalad/20161206-fejlemenyek-brad-pitt-es-angelina-jolie-valasaban.htmlBár Angelina Jolie nemrég új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra a gyerekek felügyeleti jogával kapcsolatban, állítólag ez még mindig nem változtat a jelenlegi helyzeten. Család--Baby Gabi és ikrei Mikulás-szettben várják a Télapóthttp://www.life.hu/csalad/20161206-az-egesz-csalad-beoltozott-mikulas-napjara.htmlAz újdonsült család izgatottan készül az első Mikulás - élményre. Család--Ezt kapta Mikulásra Sebestyén Balázs http://www.life.hu/csalad/20161206-sebestyen-balazs-kulonleges-dolgot-kapott-a-telapotol.htmlA televíziós műsorvezető már az új munkahelyén, a Rádió 1-en mesélt arról, milyen kedves meglepetést kapott a szeretteitől. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoA szülőség sokkoló oldala: egyedülálló anyasághttp://www.life.hu/csalad/20161205-az-egyedulallo-anyasag-oldalai.htmlAz egyedülálló anya státusz nem egy hangzatos cím, amivel az ember dicsekszik. Elhangzásakor inkább sajnálatot vált ki, mintsem elismerést. Ám, két ember helyett helytállni közben pedig megmaradni a saját szerepünknél rendkívül nehéz feladat, mely több pozitív támogatást érdemelne. CsaládThinkstockKell a gyerekeknek a Mikulásba vetett hit?http://www.life.hu/csalad/20161205-nagyon-hasznos-a-mikulasba-vetett-hit-egy-gyerek-eleteben.htmlVajon jó dolog hitegetni a gyereket a Mikulással vagy akár a Jézuskával? CsaládThinkstockPéter Szabó Szilvi cuki képet posztolt kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20161205-peter-szabo-szilvi-cuki-fotot-tett-kozze-kislanyarol.htmlAz énekesnő alig valamivel több mint egy hete hozta világra gyermekét, és a hihetetlenül büszke anyuka máris megmutatta rajongóinak kislányát - de azért nem teljesen. Péter Szabó Szilvia borzasztóan cuki képet posztolt kislányáról, illetve annak aprócska lábairól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.