császármetszés szülés család Paloma Faith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl van a szülésen a 35 éves brit énekesnő, Paloma Faith, ám igencsak meg kellett szenvednie kisbabájáért. 

Paloma Faith és kedvese, Leyman Lahcine úsznak a boldogságban: a napokban megszületett első gyermekük. Paloma egy kézzel írott levél fotójával tudatta rajongóival a jó hírt, ahol leírta, hogy bizony nem volt könnyű a szülése.

Paloma Faith még várandósan, októberben Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A laboreredményei ugyanis különösen rosszak voltak, így azonnal kórházba kellett vinni császármetszésre az énekesnőt.

A sztár megköszönte továbbá a UCH NHS Kórháznak a profi segítségnyújtást, a szülés levezetését. Nem titkolja, nagyon aggódott a piciért, most azonban ő is és kedvese is úsznak a boldogságban.

Császármetszés lépésről lépésre

Az Egyesült Államokban a babák egyharmada császármetszéssel jön világra, de a világ többi részén is egyre gyakoribb, hogy így segítik világra a gyerekeket. Az okok mások és mások: vannak, akik a szüléssel járó fájdalmat szeretnék elkerülni, de sok esetben egészségügyi problémák miatt nem tudja egy édesanya a hagyományos módon megszülni gyermekét. Korábban itt már megmutattuk, hogy zajlik lépésről lépésre egy császármetszés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.