Apa lesz a Walking Dead sztárja, Steven Yeun

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Steven Yeun Walking Dead apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van oka ünnepelni a The Walking Dead sztárjának, ugyanis első közös gyermeküket várják feleségével. Steven Yeun csak a hétvégén vette el szerelmét, de kiderült, hogy már a baba is a pocakban van.

A The Walking Dead sztárja néhány nappal ezelőtt vette el szerelmét, akivel sokáig randevúztak, mielőtt oltár elé álltak. Steve Yeun és Joana Pak menyegzőjére főként a családtagok voltak hivatalosak, de természetesen a sikersorozat sztárjai is tiszteletüket tették a nagy eseményen.

Steven Yeun apa lesz Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Ám nem ez az egyetlen dolog, ami miatt a pár a föld felett jár mostanában: az esküvő után pár nappal arra is fény derült, hogy a friss feleség már közös gyermeküket is a szíve alatt hordja. Egy, a szerelmesekhez közel álló forrás kotyogta ki az örömteli hírt, amit az ifjú pár egyelőre nem erősített meg, de nem is cáfolt - írja az E! News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.