Liliennel lesz teljes Som-Balogh Edináék élete

Fotó: Polyak Attila/Origo -
színésznő terhesség Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, a 32 éves színésznő kislányt hord a szíve alatt. Edina már a hetedik hónapban van, és örömmel mesél Lilienről, akit már mindannyian nagyon várnak.

A színésznő egy interjúban arról mesélt, hogy fia, a hároméves Noel is nagyon várja már kishúga érkezését. Esetükben szerencsére szó sincs féltékenységről, de ebben sok munkája van Edinának:

"Rengeteget beszélgetünk róla, elmondtam neki, hogy ez mivel jár, sokszor nehéz lesz, sírni fog és engem is jobban igénybe vesz majd. Mindezek ellenére nagyon várja, ami engem mérhetetlen boldogsággal tölt el - nyilatkozta a Blikknek Edina.

Som-Balogh Edinát nemrég a legfittebb színésznőnek választották Fotó: Polyak Attila/Origo

"Én három kicsit szerettem volna, mert mi is hárman vagyunk testvérek, Krisztián pedig kettőt. Harminc fölött és sok tapasztalattal a hátam mögött azonban tudom, mit jelent anyagilag is megvalósítani ezeket az álmokat. Úgyhogy most azt gondolom, mégis két gyerek lesz az, ahol megállunk" - magyarázta az édesanya, majd bevallotta,

ha most is fiút várnának, lehet, hogy máshogy vélekedne a gyerekek számáról.

"Noel Szeretetre vágyó és szeretetet adó gyermek, nem lehet rá azt mondani, hogy nem mutatja ki az érzéseit. Egy nap többször megölelget, megsimogatja a pocakomat, és énekel a húgának. Nagyon szoros a kapcsolatunk, hároméves koráig szoptattam, utána azt mondta: anya, most már a kisbabáé a cici, neki kell. Ez annyira őszinte volt, olyan tiszta kapcsolat a miénk, hogy hiszem, nem lesz féltékenykedés" - jelentette ki a színésznő, aki elmesélte azt is, fia nemrég beköltözött hozzájuk a hálószobába, így már hárman alszanak egy ágyban. De ezt cseppet sem bánja, állítja, a helyzet Lilien születése után sem változik. Nem szeretné ugyanis, ha fia úgy érezné, a jövőben kevesebb figyelem jut rá a pici miatt.

"Jobban is alszom így. Megnyugtat, hogy Noel éjszakánként odabújik hozzám."

Az idei karácsony kedvence – Készíts mézeskalácstortát!http://www.life.hu/csalad/20161209-mezeskalacstorta-recept-karacsonra.htmlNincs karácsony mézeskalácssütés nélkül, de mit szólnál hozzá, ha idén kicsit felborítanád a jól megszokott rendet? Lepd meg a gyerkőcöket mézeskalácstortával – hidd el, imádni fogják! CsaládOrigoKamuprofilt csináltak Schobert Lara arcával: Norbi nagyon kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20161210-schobert-norbert-lanyanak-laranak-kamuprofilt-hoztak-letre-a-facebookon.htmlRubint Réka és Norbi még nem engedték fel kislányukat a Facebookra, valaki azonban eltulajdonította Lara képeit és kamuprofilt hozott létre a nevével. A fitneszguru közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. Szavait változtatás nélkül közöljük.CsaládOrigoVárkonyi Andrea csodálatos családi, karácsonyi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20161210-varkonyi-andrea-musorvezeto-csodalatos-karacsonyi-fotot-posztolt.htmlVárkonyi Andi Debrecenben karácsonyi vásározik a családjával, és meg is örökített egy gyönyörű pillanatot. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoBolondozás és megható pillanatok - Így karácsonyoztak tavaly a sztárcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20161209-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-sztracsaladok.htmlNem telhet el karácsony családi fotók nélkül: fával pózolás, ajándékbontogatás és persze tömérdek mennyiségű szelfi. Nincs ez másképp a sztárok világában sem, ők is imádják a nagyérdeművel megosztani intim ünnepi pillanataikat. A következőkben a legjobb tavalyi karácsonyi képekből válogattunk. Család--Csobot Adél: "A kisfiamra az édesanyám vigyáz"http://www.life.hu/csalad/20161210-csobot-adel-enekesno-istenes-bence-parja-a-karacsonyrol.htmlCsobot Adél a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy érzi magát Sztárban sztár + 1 kicsi ítészeként, ki vigyáz az adás alatt a kis Nátánra, hogyan készülnek Bencével a karácsonyra, és hogy mikor is költöznek Németországba. Család--"Évekig Doszpot Péter szeretője voltam"http://www.life.hu/csalad/20161209-doszpot-peter-11-evvel-ezelott-ismerkedett-meg-leendo-felesegevel-evelinnel-szeretok-voltak.html11 éve ismerte meg Doszpot Péter Evelint. Ma már férj és feleség, de kapcsolatuk nem volt mindig törvényes. CsaládMTI/Soós Lajos

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.