Hírességek, akik évekig nem beszéltek családtagjaikkal

békülés Lindsay Lohan kommunikáció2016 Michael Lohan család sztárok Angelina Jolie Drew Barrymore elhidegülés Adele Jon Voight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rokoni kötelék két ember között a világ egyik legfontosabb, legszorosabb kapocsa – lehetne, de sajnos nem mindenki születik szerető, gondoskodó családba. Ahogy azonban a következő hírességek példája is mutatja, egy sanyarú gyerekkor vagy rossz szülői viszony ellenére is válhat valakiből sikeres ember. Sőt, egy sikeres és megbocsájtó ember – a következő sztárok ugyanis képesek voltak békejobbot nyújtani szeretteiknek.

Angelina Jolie és Jon Voight

Angelina Jolie és apja Jon Voight rossz viszonya több évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza. Angie szülei a születése utáni évben elváltak, édesapja állítólag egy fiatal színésznőcskéért hagyta el a családot. Apja félrelépéseit Angie a mai napig nem tudta megbocsájtani, a hosszú évekig fennálló rossz viszonyuk miatt hagyta el a Voight vezetéknevet is. Apa és lánya nagyjából 10 évig szóba sem állt egymással, 2011-ben aztán mégis megtört a jég.

Jon Voight és Angelina Jolie Forrás: AFP

Brad Pitt közbenjárásával Voight nemcsak a lányával, hanem unokáival is találkozott, és végre a lehetőségekhez képest normális családként tudtak együtt lenni. A kibékülésről Jon Voight így nyilatkozott a People magazinnak: "Nagyon jó volt együtt lenni a lányommal és a gyönyörű unokáimmal. Annyira érzelmessé és hálássá tesz mindez."

Lindsay Lohan és Michael Lohan

Lindsay Lohan családi élete sosem volt túlságosan kiegyensúlyozott. Édesapja, Michael Lohan többször ült börtönben különböző okok – például neje megverése – miatt, ráadásul alkoholista és kokainfüggő volt. Miután szülei elváltak, apja nem volt hajlandó fizetni a gyerektartást, és gyakorlatilag ő kényszerítette bele Lindsay-t gyerekként a showbizniszbe, amikor pedig lányának is alkohol- és drogproblémái lettek, saját magán kívül mindenki mást hibáztatott érte.

Lindsay Lohan és Michael Lohan Forrás: AFP

A hosszú évek megpróbáltatásai után Lindsay Lohan nemrég mégis így beszélt egy interjúban apjáról:

"Minden alkalommal, mikor ismét megpróbáltam jobban bevonni az életembe, csak káoszt okozott. Volt, hogy tényleg igazán jó volt hozzám, aztán fenekestül felfordította az életemet. Ennek ellenére mégis szeretjük egymást, nagyon sok szeretet van bennünk a másik iránt. Csodás lesz az a nap, amikor végre már csak pozitív dolgokat tudok a családomról mondani. Én hiszem, hogy ez a nap el fog jönni."

Drew Barrymore és Ildiko Jaid Mako

Drew Barrymore magyar származású édesanyja, Ildiko Jaid Mako sosem volt egy mintaszülő. Barrymore 9 évesen már ivott, 13 évesen pedig kokainfüggő lett, köszönhetően annak, hogy anyja szinte csecsemőkorától kezdve magával hordta az éjszakai életbe.

Drew Barrymore és Ildiko Jaid Mako Forrás: AFP

Barrymore gyerekként az elvonót is megjárta, és számos öngyilkossági kísérlete volt. A színésznő 15 éves volt, amikor végleg függetlenítette magát anyjától, ennek köszönhetően pedig magánélete és karrierje is egyre feljebb hágott. A függetlenítés óta Barrymore egyáltalán nem beszélt az anyjával, mégis, önéletrajzi könyvében meglepően érzelmes szavakkal írt róla:

"Bár nem beszélünk egymással, de a mai napig támogatom őt. Hálás vagyok azért, hogy a világra hozott, és összetörne, ha bármiben is hiányt kellene szenvednie. Ezzel csak köszönetet szeretnék mondani neki az életemért, mert szeretem az életem, és örülök annak, hogy azzá az emberré váltam, aki ma vagyok."

Adele és Mark Evans

Adele 2012-ben nyilatkozott először a Vogue-nak arról, hogy édesapjával elhidegültek egymástól. Az énekesnő mindössze kétéves volt, mikor a férfi elhagyta a családját, több évtizedig nem is beszéltek egymással, majd az apa, Mark Evans egyszer csak eladott egy sztorit lányáról a Sunnak. Az énekesnő érthető módon nagyon dühösen beszélt az esetről a magazinnak:

„Kész voltam végre kapcsolatba lépni vele, de elcseszte. Soha többé nem fog hallani rólam. Mert semmi nem tesz engem szomorúbbá, mint a tény, hogy a saját apám eladott a sajtónak."

Adele Forrás: AFP

2015 októberében aztán az édesapa ismét megtörte a csendet, ezúttal azonban egy pozitív nyilatkozattal:

"Békét kötöttünk. Egy szörnyű félreértés volt ez az egész, de Adele is, és én is jól vagyunk. Azon munkálkodunk, hogy rendbe hozzuk a kapcsolatunkat, és ennek érdekében a továbbiakban nem szeretnék róla nyilatkozni."

„A cikk megjelenését támogatta a Magyar Telekom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.