Szomorú hír: Elhunyt Mary Zsuzsi édesapja

halál temetés Mary Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halál sosem tud jókor érkezni, a család nem volt felkészülve Mary Zsuzsi édesapjának távozására. 

A karácsony sajnos már egyébként is egy nehéz időszak a Klapka család számára, hiszen annak idején Zsuzsi is ebben az időszakban lett öngyilkos, egész pontosan 2011. december 24-én.

A népszerű táncosnő egy darabig komoly alkoholproblémával küzdött, később pedig pajzsmirigybetegséget is diagnosztizáltak nála, melynek következtében elképesztően sokat hízott és ezt már nem tudta elviselni. Végül karácsony napján végzett magával, hiába hívták ki a mentőket, már csak a halál időpontját tudták megállapítani.

Elhunyt Mary Zsuzsi édesapja Forrás: MTI/Mészáros János

Most, szintén az ünnepekhez közeli időpontban távozott el Zsuzsi édesapja is. Klapka György elmesélése szerint a 89 éves Sándor bácsi teljes és önálló életet élt. Eltudta látni magát, nem gondolták, hogy bármelyik pillanatban meghalhat.

"Habár én is ilyen gyors halált szeretnék, megrázóak voltak a körülmények. Vásárlás közben a szegedi Tescóban állt le a szíve. Újabb gyászos karácsony vár ránk! Az ünnepek így is szomorúan telnek, mióta Zsuzsi nincs velünk, ez a csapás most nem hiányzott!" - nyilatkozta György a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.