lelkiismeret-furdalás Bereczki Zoltán kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg felkérése és munkája van Bereczki Zoltánnak, főleg az elmúlt időben, ami miatt kevés időt tudott kislányával tölteni. A színész igyekszik pótolni az elmaradásokat, a karácsonyt biztosan együtt töltik, ráadásul a színész fogja főzni az ünnepi menüt.

Bár nem tartja magát séfnek, karácsonykor ő főzi az ünnepi menüt. Bereczki Zoltánnak azért akad egy nagyon lelkes segítője is, mégpedig a kislánya, Zorka. Úgy tűnik, valóban jó szakács lehet a színész, ugyanis kislánya még a saját születésnapján sem akart étterembe menni. A színész féltve őrzi kislányát a nyilvánosság elől, azt viszont elárulta, hogy elfoglaltságai miatt sajnos az utóbbi időben kevés időt tudott gyermekével tölteni.

Bereczki Zoltán kevés időt tud a kislányával tölteni Fotó: Mudra László - Origo

"Nekem az elmúlt időszakban nagyon sok elfoglaltságom volt, lelkiismeret-furdalásom is van emiatt, de igyekszem pótolni" - mondta a Mokkában a színész. Hozzátette, karácsonykor az egész lakást együtt fogják díszíteni, és bár már Zorka rájött a Jézuska titkára, elfogadja ezt egy nagyon jó játéknak. A színész arra is válaszolt, hogy miért nem mutatják meg kislányukat. "Szerintem nagyon káros a személyiségére nézve. Így is eléggé nehéz neki a mi gyerekünknek lennie. Megmutattuk, amikor megszületett, aztán egyszer egy picit nagyobb korában. Akkor az oviban elkezdtek rá mutogatni, és valami rossz irányú személyiségváltozás jött létre benne" - árulta el Bereczki Zoltán, aki korábban azt is elárulta, milyen ajándékokat részesít előnyben.

Mennyei ünnepi desszertek pillanatok alatt – Három egyszerű recepthttp://www.life.hu/csalad/20161213-villamgyors-karacsonyi-desszertek.htmlVáratlan vendégek? Édességért könyörgő gyerkőcök? Ha az ünnepi rohanásban valami gyors, mégis isteni desszertet szeretnél összeütni, válassz egyet az itt felsorolt finomságokból. Nagyok és kicsik is imádni fogják! CsaládThinkstockEnnyire cukik Baby Gabi babái: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20161214-aranyos-fotot-posztolt-babairol-baby-gabi.htmlNagyon aranyosak Baby Gabi kisbabái, újabb képpel örvendeztette meg a rajongóit. Család--Sebestyén Balázs így bújócskázik a kisfiával, Noellel http://www.life.hu/csalad/20161214-sebestyen-balazs-kisfia-noel-cuki-foto-a-musorvezeto-kisfiarol.htmlA rádiós műsorvezető nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, főleg, ha a gyermekeiről van szó. Most viszont újból kivételt tett. CsaládOrigoEzért titkolta eddig terhességét Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20161214-ezert-titkolta-eddig-terhesseget-horvath-eva-sokaig-probalkoztak-parjaval-gaborral.htmlHorvát Éva a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy kisbabát vár. Egy karácsonyfa előtt mutatta meg gömbölyödő pocakját. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy a modell miért titkolta eddig a nagy hírt. CsaládOrigoA "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal, anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk, és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockSzomorú hír: Elhunyt Mary Zsuzsi édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20161213-mary-zsuzsi-edesapja-varatlanul-elhunyt.htmlA halál sosem tud jókor érkezni, a család nem volt felkészülve Mary Zsuzsi édesapjának távozására. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.