Pirner Almáék nem ajándékoznak Karácsonykor

karácsony ajándék Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma egy televíziós interjúban mesélt gyermekéről, illetve a karácsonyi szokásaikról. Elárulta, hogy náluk nincs ajándékozás.

Pirner Alma boldogan mesélt az 1 éves kisfiáról, aki szerencsére már majdnem végigalussza az éjszakákat, így a szülők végre pihenhetnek egy kicsit. Szóba került, hogy vajon egy ekkora gyermek mennyit fog fel az ünnepekből?

Pirner Alma nem szokott ajándékozni Forrás: Facebook/Mokka

Alma szerint a dekorációt, a színes, világító dolgokat szeretik a gyerekek, de leginkább azt érzékelik, hogy az egész család együtt van. Senki nem dolgozik, napokon keresztül együtt töltenek minden percet.

Az előadóművész azt is bevallotta, hogy náluk nem szokás ajándékozni. A kicsi fog kapni meglepetést, de egymásnak nem vásárolnak, inkább félretesznek valamennyi pénzt a következő évi nyaralásra. Karácsonyi hagyomány náluk minden évben, hogy otthon a lakásban, ünnepi öltözékben készítenek közös képeket.

Mennyei ünnepi desszertek pillanatok alatt – Három egyszerű recepthttp://www.life.hu/csalad/20161213-villamgyors-karacsonyi-desszertek.htmlVáratlan vendégek? Édességért könyörgő gyerkőcök? Ha az ünnepi rohanásban valami gyors, mégis isteni desszertet szeretnél összeütni, válassz egyet az itt felsorolt finomságokból. Nagyok és kicsik is imádni fogják! CsaládThinkstockEnnyire cukik Baby Gabi babái: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20161214-aranyos-fotot-posztolt-babairol-baby-gabi.htmlNagyon aranyosak Baby Gabi kisbabái, újabb képpel örvendeztette meg a rajongóit. Család--Sebestyén Balázs így bújócskázik a kisfiával, Noellel http://www.life.hu/csalad/20161214-sebestyen-balazs-kisfia-noel-cuki-foto-a-musorvezeto-kisfiarol.htmlA rádiós műsorvezető nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, főleg, ha a gyermekeiről van szó. Most viszont újból kivételt tett. CsaládOrigoEzért titkolta eddig terhességét Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20161214-ezert-titkolta-eddig-terhesseget-horvath-eva-sokaig-probalkoztak-parjaval-gaborral.htmlHorvát Éva a közösségi oldalán adott hírt arról, hogy kisbabát vár. Egy karácsonyfa előtt mutatta meg gömbölyödő pocakját. Egy közeli ismerőse elárulta, hogy a modell miért titkolta eddig a nagy hírt. CsaládOrigoA "szaranyaság" mibenléte, avagy vess számot önmagaddal, anyukám!http://www.life.hu/csalad/20161212-szaranyasag-te-milyen-anyanak-tartod-magad.htmlA jó és szar anyaságot igen keskeny határ választja el egymástól. Vannak dolgok, amiket mi hiszünk magunkról, amit mások vélnek tudni rólunk, és amit a gyermekünk érez velünk szemben. Létezik, hogy ezek mind egybevágjanak? CsaládThinkstockSzomorú hír: Elhunyt Mary Zsuzsi édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20161213-mary-zsuzsi-edesapja-varatlanul-elhunyt.htmlA halál sosem tud jókor érkezni, a család nem volt felkészülve Mary Zsuzsi édesapjának távozására. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.