Nyilvánosan vallott szerelmet feleségének Caramel

Caramel család szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége imádják egymást. Ennek a közelmúltban egyértelmű jelét is adta az énekes.

Caramel és felesége kalandos utakat jártak be, mielőtt kiteljesedett szerelmük. Azóta viszont házasok és van egy gyönyörű kislányuk is, Szofi. A közelmúltban mesélt arról az énekes, mennyire összehozta őket gyermekük születése, ezúttal pedig egy megható szerelmi vallomást is közzétett közösségi oldalán, az egész világ előtt vállalva, mennyire szereti feleségét, Szilvit.

Caramel és párja a családbővítésen gondolkozik

Caramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott.
Nézd meg Istenes Bence és Csobot Adél karácsonyi fotóját!http://www.life.hu/csalad/20161215-csobot-adel-es-istenes-bence-karacsonyi-fotot-villantott.htmlIstenes Bence és Csobot Adél az egyik legcukibb hazai pár, amit kisfiuk születése még jobban megerősített. CsaládOrigoBárdosi Sanyi férfinevet választana kislányának?http://www.life.hu/csalad/20161215-bardosi-sanyi-tibinek-nevezne-lanyat.htmlBárdosi Sanyi és felesége, Ildikó második közös gyerküket várják. Egyelőre nem tudni a baba nemét, de ha kislány lesz, Sanyi fiúnevet adna neki... Család--Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnekhttp://www.life.hu/csalad/20161124-brad-pitt-es-angelina-jolie-gyerekei-fegyverszunetert-konyorognek-egyutt-akarjak-tolteni-a-halaadast.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak. CsaládOrigoBrad Pitt és Angelina Jolie gyerekei fegyverszünetért könyörögnekhttp://www.life.hu/csalad/20161124-brad-pitt-es-angelina-jolie-gyerekei-fegyverszunetert-konyorognek-egyutt-akarjak-tolteni-a-halaadast.htmlBrad Pitt és Angelina Jolie válása néhány hónappal ezelőtt a fél világot felbolygatta. Azóta durvábbnál durvább történetek és vádak jelentek meg mindkét félről. Most azonban egy nagyon szívszoritó hír látott napvilágot, amit ezúttal a gyerekek generáltak. CsaládOrigoGeri Halliwell kisbabát várhttp://www.life.hu/csalad/20161028-a-spice-girls-egykori-enekesnoje-tul-a-negyvenen-kisbabat-var.htmlA Spice Girls egykori vörös démona második gyermekét hordja a szíve alatt. Állítása szerint férjével már lemondtak arról, hogy közös gyerekük is legyen. Család--Muri Enikő édesanyja miatt költözött el a szülői házbólhttp://www.life.hu/csalad/20161028-muri-eniko-edesanyja-miatt-hagyta-el-a-csaladi-feszket.htmlMuri Enikő karrierje az X-faktrorban kezdődött, azóta pedig sebesen szárnyal felfelé. Jelenleg a Tv2 Sztárban sztár című műsorában csillogtatja meg tudását hétről hétre. Családjáról viszont csak nagyon ritkán mesél az énekesnő... CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.