Jaksity Kata családja romokban: férje már el is költözött

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
műsorvezető válás család Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata és családja most nehéz időket élnek. Úgy tűnik ezúttal már nem sikerült megmenteniük a házasságukat. 

Több szakításon és kibékülésen van már túl Jaksity Kata és férje, de úgy tűnik már nem tudják helyrehozni azt, ami valahol egyszer elromlott. Olyannyira komolynak tűnnek az események, hogy férje, Ákos már el is költözött és a közös házukra is kikerült az "Eladó" tábla.

Úgy tűnik tönkrement Jaksity Kata házassága Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Valószínűleg komoly oka lehet, ha ilyen drasztikus lépésre szánták magukat, hiszen már többször is próbálták megmenteni a kapcsolatukat. A negyedik szakításuk után külön utakon jártak, mások mellett keresték a boldogságot, de a hiányérzet egymás iránt végül erősebbnek bizonyult.

Kata most azonban szűkszavúan csak annyit mondott, hogy különösen a gyerekek békéjére akar koncentrálni. Három teljesen különböző korosztályú gyerek, de mindegyikőjüket komolyan érinti a család jelenlegi helyzete.

A 18 éves nagy fiú, Ábel ma már sikeres vloggerként ismert a neten, sok követője van. A középső gyermek, Bende 11 éves múlt, és szintén érdeklődik a videózás iránt. Bár őt a tudományok és a kutatások is vonzzák. A legkisebb gyermek, a 2,5 éves Jázmin pedig teljesen más, mint a fiúk:

"Gondoskodó, pelenkázza a plüssállatait, és imádja a szép ruhákat, nyafog, puszit kér, bűvöl" - írta meg a Story Magazin.

Pénzügyi felkészülés a karácsonyra - Szakértő tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20161214-szopper-zsofia-penzugyi-szakerto-tanacsai-a-karacsonyi-tulkoltekezesre.htmlA karácsony a szeretet, no meg a nagy költekezések ünnepe. A következőkben a Life.hu szakértője, Szopper Zsófia pénzügyi szakértő ad tanácsokat a karácsonyi nagybevásárlásra. CsaládThinkstockVictoria Beckham nem egy konyhatündér http://www.life.hu/csalad/20161215-victoria-beckham-nem-tud-fozni-fotot-csinalt-az-egyik-etelerol.htmlBár David Beckham dögös felesége az élet sok területén sikeres, mint most kiderült, a főzés nem az erőssége.CsaládOrigoCaramel és párja a családbővítésen gondolkozikhttp://www.life.hu/csalad/20161215-caramel-parkapcsolat-szerelem-gyerek-csladbovites.htmlCaramel és kedvese, Szilvi a közelmúltban összeházasodtak és a legnagyobb boldogsában nevelik gyönyörű kislányukat, Szofit. Az énekes most magánéletéről vallott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoEgyütt ünnepel Hajdú Péter és Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20161215-hajdu-peter-es-sarka-kata-egyutt-toltik-a-karacsonyt.htmlA hírek szerint Hajdú Péter a karácsonyt együtt tölti a feleségével és két gyerekükkel. Család--Sági Szilárdéknál a plafonról lóg a karácsonyfa http://www.life.hu/csalad/20161214-sagi-szilardek-karacsonyfaja-a-plafonrol-log.htmlSági Szilárd elmesélte, hogy miért kell a plafonról lelógatni a karácsonyfát. CsaládOrigoPirner Almáék nem ajándékoznak Karácsonykorhttp://www.life.hu/csalad/20161214-nem-ajandekoznak-pirner-almaek.htmlPirner Alma egy televíziós interjúban mesélt gyermekéről, illetve a karácsonyi szokásaikról. Elárulta, hogy náluk nincs ajándékozás. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.