magyar válogatott futball csatár magyar foci Priskin Tamás foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Krisztián válogatott labdarugó posztolta a fotót az Instagramon, ami Prikin Tamás esküvőjén készült.

Priskin és párja, Petra az Eb miatt nyárra tervezték esküvőjüket, amit az Eb miatt halasztottak el. Most azonban végre sor került a házasságkötésre. A párnak már van egy kislánya, Lia, aki nagyon készült a lakodalomra - írja a Bors.

Hírességek, akik valószínűleg sosem fognak az oltár elé állnihttp://www.life.hu/csalad/20161216-hiressegek-akik-nem-akarnak-meghazasodni.htmlA hollywoodi sztárok hektikus életmódja nem tesz túl jót a hosszú távú kapcsolatoknak. A nagy sztárházasságok nemegyszer végződnek válással, éppen ezért vannak, akik inkább el sem akarják kötelezni magukat. CsaládAFPVégre! Fotókon Blake Lively és Ryan Reynolds családjahttp://www.life.hu/csalad/20161216-fotokon-blake-lively-es-ryan-reynolds-csaladja.htmlKülönleges dolog történt a minap: Blake Lively és Ryan Reynolds nem a reflektorfényben élik a családi életüket, most azonban a sztárpár a két gyermekével jelent meg a nyilvánosság előtt. Család--Berki szerint kislányának értenie kell az üzlethezhttp://www.life.hu/csalad/20161216-berki-krisztian-mar-most-tanittatni-akarja-lanyat.htmlBerki Krisztián szerint nem lehet elég hamar megtanulni az üzleti élet alapjait, így ha csak rajta múlna, ő már most bevezetné Natit ebbe a világba. Pamela azonban nem gondolja ezt helyesnek. Család--Várkonyi Andi és Bochkor Gábor nem házasodnakhttp://www.life.hu/csalad/20161216-varkonyi-andi-es-bochkor-gabor-nem-hazasodnak-ossze.htmlVárkonyi Andi és Bochkor Gábor tartják magukat ahhoz, hogy hivatalosan nem kötik össze az életüket. azt vallják: papír nélkül is összetartoznak. CsaládOrigoÖrdög Nóra kiosztotta férjét, Nánási Pálthttp://www.life.hu/csalad/20161216-ordog-nora-nanasi-pal-csalad-unnepek-hiszti.htmlÖrdög Nóra gyönyörű és tehetséges műsorvezető. Kívülről úgy tűnik, ő a harmónia mintaképe, ám néha nála is borul a bili... Család--Így töltik első babás karácsonyukat Gönczi Gáborékhttp://www.life.hu/csalad/20161216-gonczi-gabor-elso-babas-karacsony-szokasok.htmlGönczi Gábor túlzás nélkül a világ legboldogabb híradósa, hiszen megszületett kisfia, Áron. A büszke apa ritkán enged betekintést családi életébe, ezúttal viszont elmesélte, hogy töltik az első kisbabás karácsonyukat. Család







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.