Megszületett Nagy Balázs kisbabája

Forrás: TV2 -
baba színész Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munka közben érte az örömhír a színészt, megszületett a kisbabája.

A Madách Színház egyik előadásának főpróbáján tudta meg a hírt, hogy édesapa lett. Munka közben egyszer csak megszólalt az ügyelő: "Rövid szünet, rövid szünet a színpadon most, hogy Nagy Balázs apa lett!" - mesélte a színész a Borsnak.

Egykori tanítványától született gyereke a Jóban Rosszban sztárjának Forrás: TV2

Balázs és párja Győrben élnek, így a kisbaba is ott született. Mivel nem tudták, hogy pontosan mikor érkezik, és nem is terveztek apás szülést, így Balázs felutazott Budapestre dolgozni. A Jóban Rosszban Misije a győri balettiskola tanáraként ismerkedett meg szerelmével, akivel azóta is boldog kapcsolatban élek.

"A rendező, Szente Vajk azt kérte, a színházi szokásoktól eltérően, hogy ha már itt vagyok, legalább vigyem be a telefonom a színpadra. Amikor Dia hívott, hogy megszületett Panka, az ügyelő leállította a próbát. Nagyon megható volt, ahogy a kollégák megtapsoltak. Vajk, pedig hazaküldött. Nagy Panka Luca 52 cm-rel és 3580 grammal látta meg a napvilágot. Ő és anyukája is jól vannak!" - mesélte lelkesen a Jóban Rosszban sztárja.

Természetesen azonnal hazautazott, hogy menyasszonyával és kislányával, Pankával lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.