Babát vár Farm Brigi - Farm Gergő az apa

Forrás: RTL Klub -
Farm Gergő Farm Brigi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még Farm Brigi és Gergő kapcsolatára? A már többgyerekes anya és a hippiéletmódot folytató srác az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze. Ám a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonítják, hogy Gábor, és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott, és most babát vár farmszerelmétől. 

Igazi nagycsalád Farm Brigiéké. Három, előző kapcsolatából született fia mellé jön a negyedik baba: méghozzá Gergőtől, és az ultrahangfelvételek alapján a negyedik gyermek is fiú lesz. A valóságshow-páros házasságot egyelőre nem tervez, boldogok, hogy közös babájuk lesz, Gergő pedig remekül beilleszkedett a családba. Mindezt az RTL Klub videójában mesélték el:

Karácsonykor is Instagramon rajoskodnak a milliárdosok elkényeztetett csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20161220-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-gazdag-kolykok-az-instagramon.htmlA világ leggazdagabb kölykeinek gyakorlatilag az év minden napja karácsony: amikor csak kedvük szottyan hozzá kiruccanak egy-egy luxusutazásra, vagy éppen méregdrága ajándékokkal lepik meg saját magukat. De az ünnpek közeledtével természetesen még erre az egész éves kivagyiságra is megpróbálnak rákontrázni - általában sikeresen. Tavaly számos remek fotó született az ünnepek alatt a Rich Kids of Instagram nevű oldalon, most ezekből válogattunk. Család--Oláh Ibolya fájdalmas emlékekről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20161221-olah-ibolya-a-karacsonyrol-vallott.htmlNem mindig volt fontos ünnep Oláh Ibolya életében a karácsony, ugyanis sokszor töltötte magányosan az ünnepeket. Azóta viszont, hogy párja van, minden megváltozott, így már a fájdalmas emlékekről is őszintén tud vallani. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMegszületett Nagy Balázs kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20161221-apa-lett-nagy-balazs-a-joban-rosszban-sztarja.htmlMunka közben érte az örömhír a színészt, megszületett a kisbabája. CsaládOrigoBaby Gabi ikrei állandóan mosolyognak: fotó! http://www.life.hu/csalad/20161221-baby-gabi-ikrei-csaladi-fotot-osztott-meg-az-enekesno-foto.htmlAz énekesnő akkor fotózta le a gyermekeit, amikor a picik éppen nagyon kuncogtak valamin. Ennél édesebb fotót rég láttunk! Család--Komoly ellentét feszül Lagzi Lajcsi és lánya, Bogi közötthttp://www.life.hu/csalad/20161221-lagzi-ljacsi-es-lanya-vitaja.htmlLagzi Lajcsi valóra váltja lánya álmát: kiállítást szervez neki. Az odáig vezetű út viszont nem éppen zökkenőmentes apa és lánya között. CsaládOrigoGyerekei nélkül ünnepelt Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161221-brad-pitt-gyerekei-nelkul-unnepelt.htmlBrad Pitt születésnapja szomorúan telt, mert nem volt lehetősége találkozni a gyerekeivel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.