Elhagyja gyermekei anyját a Sherlock sztárja, Martin Freeman

A hobbit Martin Freeman család Sherlock
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek után elhagyja feleségét a Sherlock című sorozat sztárja, Martin Freeman. 

Martin Freeman és felesége, Amanda Abbington 2000-ben jöttek össze, 16 éve élnek együtt. A szakítás híre sokként érte a rajogókat, az okok azonban még nem tisztázottak, csak az biztos, hogy a színész elhagyta feleségét.

Martin Freeman és neje, Amanda Abbington Forrás: AFP/Justin Tallis

Martin és Amanda először a Channel 4 filmje, a Men Only forgatásán találkozott, és nem sokkal később már együtt éltek Hertfordshire-ben. A pár mindig is óvta a magánéletét, ezért sem verték nagy dobra a szakítást, amiről Martin beszélt először a Financial Times interjújában.

A Hobbit-filmek főszereplőjének és Amandának két gyermeke született: Joe 10, Grace 8 éves.

Egy magyar család, akiknek a legnagyobb vágya, hogy haza költözhessenekhttp://www.life.hu/csalad/20161221-a-marton-csalad-kalvariaja-visszakoltozes-delegyhazi-otthonukba.htmlA Marton család egyetlen karácsonyi kívánsága és egyben legnagyobb vágya az elmúlt napokban már teljesült. Bekerülhettek a családi csődvédelmi rendszerbe, aminek köszönhetően visszaköltözhetnek 2009-ben hátrahagyott, szeretett családi otthonukba. Abba az évek óta üresen álló házba, amin a tető az időjárás viszontagságai miatt félig már beszakadt és amit mára gyakorlatilag teljesen kifosztottak. CsaládThinkstockAnneke Lucas döbbenetes vallomása: gyermekkorában szexrabszolga volthttp://www.life.hu/csalad/20161222-anneke-lucas-gyermekkoraban-szexrabszolga-volt-majdnem-meggyilkoltak.htmlHatévesen, a színpadra láncolva kellett emberi ürüléket fogyasztania: ilyen és ehhez hasonló, felfoghatatlanul borzalmas dolgokat élt át Anneke Lucas gyermekkorában. Az édesanyja ugyanis eladta őt szexrabszolgának. Testét az európai elit tagjai használták ki. Család--Caramel:"Még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni"http://www.life.hu/csalad/20161222-caramel-szerint-kellenek-a-veszekedesek-egy-kapcsolatban.htmlAz énekes szerint semmi gond nincs azzal, ha egy pár veszekszik néha egy kapcsolatban. A sztár még sosem beszélt ilyen nyíltan a magánéletéről. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKoós Réka: "A héten két napot tudok a gyerekemmel tölteni"http://www.life.hu/csalad/20161222-koos-reka-lazitana-szeretne-egy-kicsit-az-eleten-oszinte-vallomas.htmlA 43 éves színésznőt nagyon rosszul érinti, hogy kevés időt tud a családjával tölteni, ezért jövőre változtatni akar az életén. Család--Sarka Kata őszinte érzelmekre vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20161222-sarka-kata-erzelmi-vallomast-tett.htmlA látszat ellenére, még a leghíresebb magyar sztárok is sok mindent hiányolnak az életükből. Sarka Kata az őszinte érzelmeket keresi a mindennapjaiban. CsaládOrigoNicole Kidman sírva fakadt: Túl öregnek tartja magáthttp://www.life.hu/csalad/20161221-nicole-kidman-a-kamerak-elott-sirt.htmlNicole Kidman egy interjú közben kezdett el pityeregni, mikor a gyerekeiről beszélt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.