György herceg már most kibontotta az ajándékokat

Forrás: AFP -
karácsony királyi család ajándék György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
György és Sarolta állítólag már nagyon várják az ünnepeket, hiszen újból találkoznak unokatestvéreikkel, emellett csodás ajándékokat kapnak majd a családtól. 

A királyi család egyik hozzátartozója szerint a kicsik több szépséges meglepetésre is számíthatnak, melyek közül egy-egy darabot Vilmos herceg kisfia már ki is bontott. Ami a játékokat illeti, szinte biztos, hogy a kis György idén is a kedvenceit láthatja a fa alatt: repülőt, autót, építőkockát vagy helikoptert. Sarolta pedig egy plüsslovacskát fog kapni – írja a Vanityfair.

A királyi család Forrás: AFP

Ha a lurkóknak szerencséjük lesz, akkor karácsonyra a vidéki birtokon is leesik a hó, ahol háborítatlanul játszhatnának a kertben.

Katalin hercegné szembeszállt Erzsébet királynővel

Katalin hercegné nagyon szoros kapcsolatot ápol családjával, ám amióta Vilmos herceg felesége lett, nem töltheti együtt a karácsonyt szeretteivel. Ezúttal azonban a sarkára állt: otthon karácsonyozik a gyerekekkel és férjével.
Karácsonykor is Instagramon rajoskodnak a milliárdosok elkényeztetett csemetéihttp://www.life.hu/csalad/20161220-igy-karacsonyoztak-tavaly-a-gazdag-kolykok-az-instagramon.htmlA világ leggazdagabb kölykeinek gyakorlatilag az év minden napja karácsony: amikor csak kedvük szottyan hozzá kiruccanak egy-egy luxusutazásra, vagy éppen méregdrága ajándékokkal lepik meg saját magukat. De az ünnpek közeledtével természetesen még erre az egész éves kivagyiságra is megpróbálnak rákontrázni - általában sikeresen. Tavaly számos remek fotó született az ünnepek alatt a Rich Kids of Instagram nevű oldalon, most ezekből válogattunk. Család--Caramel:"Még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni"http://www.life.hu/csalad/20161222-caramel-szerint-kellenek-a-veszekedesek-egy-kapcsolatban.htmlAz énekes szerint semmi gond nincs azzal, ha egy pár veszekszik néha egy kapcsolatban. A sztár még sosem beszélt ilyen nyíltan a magánéletéről. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoCaramel őszintén beszélt elhunyt testvéréről http://www.life.hu/csalad/20161222-caramel-az-enekest-nagyon-megviselte-a-testvere-halala.htmlAz énekes egy interjúban őszintén mesélt arról, hogy fiatalon, egy autóbalesetben elhunyt szeretett kistestvére. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoBabát vár Farm Brigi - Farm Gergő az apahttp://www.life.hu/csalad/20161221-farm-brigi-babat-var-farm-gergotol.htmlEmlékeztek még Farm Brigi és Gergő kapcsolatára? A már többgyerekes anya és a hippi életmódot folytató srác az RTL Klub valóságshow-jában jöttek össze. Ám a lány hamarabb kiesett, ami okozott egy kis zökkenőt: Gergő egy másik, még játékban lévő versenytársával bújt ágyba. A nézők egyébként ennek a "bakinak" tulajdonítják, hogy Gábor és nem a hosszú hajú szépfiú nyerte meg a játékot. Brigi azonban megbocsátott és most babát vár farmszerelmétől. CsaládOrigoGyerekei nélkül ünnepelt Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161221-brad-pitt-gyerekei-nelkul-unnepelt.htmlBrad Pitt születésnapja szomorúan telt, mert nem volt lehetősége találkozni a gyerekeivel. Család--Gondosan takargatja pocakját Irina Shaykhttp://www.life.hu/csalad/20161221-irina-shayk-modell-takargatja-a-hasat.htmlIrina Shayk még mindig nem nyilatkozott az állítólagos babavárásáról, pedig már hetek óta arról szólnak a hírek, hogy állapotos a modell. Nemrég lencsevégre is kapták a bombázót, ám ismét sokat takaró ruhát viselt... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.