Hódi Pamela szeretné, ha lánya többre vinné a modellkedésnél

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
modell Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela szeretné, ha Natiból több lenne egy modellnél, ha felnő.

Hódi Pamela és kislánya vicces hangulatban mutatták be, hogyan is működik egy felvonulás a kifutón. Az édesanya kézen fogva vezette a kicsit, aki a biciklijén csücsülve követte őt. Arra készülnek, hogy együtt állnak színpadra azon a bemutatón, amelyet Pamela szervez.

Hódi Pamela Natasát többre szánja a modellkedésnél Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

A kialakult helyzet aranyos volt és szórakoztató, ám később Pamela elárulta, hogy örülne neki, ha lánya többre vinné a modellkedésnél.

"Nyilván ha szívesen csinálja, akkor hobbiként tudja csinálni, én mindenben támogatni fogom ahogyan ő dönteni fog. De én jobb szeretném azért, ha picit komolyabb céljai lennének a modellkedésnél" - mesélte a modell mama az Édes Élet adásában.

Pedig Berki kedvese szép karriert futott be a modell szakmában, hiszen rajongói még a hajszínváltozását is izgalommal követik a közösségi oldalán, de érthető, ha szilárd alapokat szeretne a lánya számára biztosítani a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.