gyerekvárás Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda őszintén mesélt magánéletéről.

A csodálatos hangú énekesnő már 7 éve alkot egy párt kedvesével, és ahogy az lenni szokott, náluk is téma a babavállalás kérdése. Linda elmondta Joshi Bharatnak, hogy nagyon szeretne kisbabát, de egyelőre még nem jött el az ideje. Nem tervezik, mikor bővül a család, ha a baba jönni akar, akkor teret engednek neki.

Addig sem lesz hiány a babázásban, ugyanis Viktor ikertestvére hamarosan megajándékozza a családot egy trónörökössel.

Varga Viktor nem várja az ünnepekethttp://www.life.hu/sztarok/20161223-varga-viktor-iden-nem-szeret-a-karacsonyt.htmlIdén nem várja a karácsonyt Varga Viktor. Az ok pedig nagyon szomorú... TV + Sztárok--Gonosz volt Gábor Zsazsa?http://www.life.hu/sztarok/20161223-gabor-zsazsa-szolgalo-gonosz-volt.htmlAaron Tonken, Gábor Zsazsa egykori szolgálója, a díva halála után kiteregette a szennyest... TV + Sztárok--Kiderült, kivel bulizott Brad Pitt a születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20161222-brad-pitt-szuletesnapja-buli-baratok.htmlBrad Pitt december 18-án töltötte 53. életévét. Rendhagyó szülinapi bulit tartott... TV + Sztárok--Sebestyén Balázs beszólt Fördős Zénekhttp://www.life.hu/sztarok/20161220-sebestyen-balazs-beszolt-kollegajanak.htmlSebestyén Balázs Gyertek át! című műsorában nem kíméli a jelen lévő celebeket sem. Ezúttal Fördős Zének szólt be... TV + SztárokOrigoEz vár ránk 2017-ben!http://www.life.hu/sztarok/20161220-2017-jovo-evben-ez-var-rank.htmlMost kiderül, mit hoz majd a 2017-es esztendő... TV + SztárokOrigoZsidró Tamás Dobó Katával való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161220-zsidro-tamas-dobo-katarol-vallott.htmlVárkonyi Andi Micsoda nők! című műsorában mesélt Dobó Katával való kapcsolatáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.