Folytatódik a botrány: Brad Pitt ügyvédei beszóltak Angelina Jolie-nak

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt válás Angelina Jolie botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válási botrány karácsony közeledtével sem csitul, sőt egyre nagyobb lesz. A sárdobálás folytatódik a két színész között.

Januárban kell megjelennie Bradnek és Anglinának a bíróságon a gyerekek elhelyezése miatt, és úgy tűnik, hogy a színész ügyvédei már most készülnek a harcra: alaposan beszóltak Jolie-nak.

Brad Pitt és Angelina Jolie 2009-ben, még boldogan Forrás: AFP/Robyn Beck

A legfrissebb hírek szerint a színésznő a terapeuták előtt rossz fényben tünteti fel Pittet, a színész ügyvédei pedig felhívták Jolie figyelmét ostobaságára:
"Fogalma sincs róla, hogy a kényes információk átadása miatt ő maga is komoly bajba keveredhet, de az is lehet, hogy egyszerűen semmitől sem riad vissza, bármire képes, hogy nála maradjanak a gyerekek" - írták az ügyvédek egy hivatalos közleményben.

Elmondásuk szerint Brad Pitt nem akar mást, csak hogy a gyerekei boldogok legyenek, Jolie-nak pedig csak az a fontos, hogy saját magát tüntesse fel áldozatként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.