Jaksity Kata és férje különváltak, de a karácsonyt együtt ünnepelték

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
karácsony család Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 év után döntött úgy Jaksity Kata és férje, hogy elválnak egymástól útjaik. Hiába élnek azonban külön, a karácsonyt egy családként ünnepelték a gyerekekkel.

Több mint 20 évig élt együtt Jaksity Kata és férje, de úgy döntöttek, külön folytatják tovább. Néhány héttel ezelőtt látott napvilágot a különválás híre, ami már nem az első válság a kapcsolatukban. 2011-ben is elváltak egyszer útjaik, de akkor másfél év után újra egymásra találtak, és megszületett a harmadik gyermekük. Most ismét külön élnek, de ennek ellenére a karácsonyt együtt töltötték.

Jaksity Kata és férje egy családként ünnepeltek Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A Karácsony nemcsak egy ünnep, nemcsak egy időszak, hanem érzés...a szeretetről, örömről, boldogságról, a családról, a család és szeretteink fontosságáról...És ez számomra annyira így van, hogy bár - mint azt a sajtó nem késlekedett félinformációk alapján megírni -

a férjemmel külön utakra tértünk, a Szentestét együtt töltöttük...

Minden napra jutott vendég bőséggel, még úgyis, hogy a nagy család majdnem felét betegség vagy épp külföldi tartózkodás miatt sajnos nélkülöznünk kellett..." - írta Facebook-oldalára a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.