Csobot Adél Istenes Bence család gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja az életüket  az idei évben történt sok változás tükrében.  

A sztárpár számára hatalmas változásokat tartogatott a 2016-os év, hiszen májusban megszületett kisfiuk, Nátán, aki mellett már semmi nem ugyanolyan, mint előtte volt. Adél alig múlt el 22 éves, mégis temérdek sikert tudhat magáénak a munkájában és a magánéletében is.

A tehetség és a szorgalom mellett az is hozzájárul ehhez a harmonikus élethez, hogy Bencével fantasztikus kapcsolatban vannak, közösen tudnak döntéseket hozni minden tekintetben. Adél szerint nagyon jó, hogy ösztönösen tudnak létezni, nincsenek túltervezre a dolgok, és a gyerek körüli eseményeket sem reagálják túl, persze ettől függetlenül igyekszenek felelősségteljes szülők modjára nevelni a kisfiút.

Istenes Bence és Csobot Adél elégedettek az életükkel Forrás: Istenes Bence / Facebook

A 2017-es év is tartogat a számukra bőven újdonságot, hiszen a jövő évben Németországba költöznek. Erre is igyekszenek úgy felkészülni, hogy a lehető leggördülékenyebben menjenek a dolgok.

„Imádom ezt az időszakot, és azt hiszem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy az első perctől kezdve jól vesszük az „akadályokat" Bencével a gyereknevelésben. Ami szerintem különösen jó dolog, – de ez talán annak is köszönhető, hogy fiatalon lettünk szülők – hogy a fiunkkal is nagyon lazák vagyunk, nem stresszelünk feleslegesen, ami persze nem azt jelenti, hogy ne lennénk felelősségteljes szülők" - kezdte Adél.

"Hála Istennek Nátán szépen cseperedik, de hogy maximálisan nyugodtak lehessünk, még a kiköltözés előtt elvisszük őt néhány rutinvizsgálatra. Legutóbb például egy kimondottan gyerekeken alkalmazott szemészeti szűrésen jártunk a Czeizel Intézetben. Annyira büszke vagyok a fiamra, mert ugyan a vizsgálat teljesen fájdalommentes volt, hiszen nem pupillatágító cseppel végzik, hanem egy speciális fény segítségével, de ő akkor is nagyon példamutatóan viselkedett. Az pedig végképp megnyugtató, hogy minden rendben a szemével"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.