Alvó édesanyja ujjával feloldotta a telefont, majd bevásárolt a 6 éves kislány

Forrás: Facebook/Bethany Howell -
vásárlás telefon internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mesenézés közben szundított el az anyuka, de sok pénzbe került a pihenése. Kislánya kihasználta az alkalmat, és míg ő aludt, ujjával feloldotta telefonját, majd bevásárolt magának a neten játékokból.

Nagy biztonságot ad a telefonok ujjlenyomatos feloldása, de könnyen ki is lehet használni. Elég hozzá elszundítani. Az amerikai édesanya is pórul járt, ugyanis amíg ő aludt, kislánya szépen bevásárolt a neten, miután ujjával feloldotta a telefonját. Játékokat és pokémonfigurákat szerzett be a 6 éves kislány, nem kevés összegért.

Édesanyja elaludt, a kislány pedig közben bevásárolt a neten Forrás: Facebook/Bethany Howell

Az esetre úgy derült fény, hogy Bethany Howell férje megkérdezte a nőtől, mit vásárolt 250 dollár értékben az interneten. Az anya először azt hitte, hogy valaki feltörte a fiókját, de gyorsan kiderült, hogy a gyermekük keze van a dologban, mivel a játékokat az otthonukba rendelte.

"Igen anya, én vásároltam"

- válaszolt őszintén a kislány szülei kérdésére, akik azt sem tudták, hogy gyermekük így elboldogul az internetes vásárlással. Nem volt ugyan nehéz dolga, hiszen minden adat be volt táplálva az online áruház rendszerébe, neki már csak a játékokat kellett kiválasztania - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.