Zámbó Jimmy család Zámbó Krisztián gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy Zámbó Jimmy a sajátjain kívül még négy gyereket nevelt. Első feleségének két gyermeke, Zámbó Krisztián testvérei, és Edit asszony első házássagából született csemetéi is apaként tekintettek rá.

Jimmy három fia, Krisztián, Szebasztián és Adrián különleges módját választotta az emlékezésnek: idén Galgahévízen, Jimmy régi lakhelyén idézik fel a múltat. Itt ült először zongora mögé az énekes, és itt lett 18 évesen két gyermek, Mónika és Tamás nevelőapja.

Zámbó Jimmy

A Borsnak Jimmy első felesége, Csoma Vera mesélt:
"A bátyám és Jimmy bátyja, Gyuri jó barátok voltak, gyakran járt le hozzánk. Egy idő után anyám megkérte, ha már ilyen nagy a barátság, szeretné megismerni a családját. Ez egy hatalmas kerti partin történt, akkor Árpi még csak tízéves kisfiú volt."

A két család ezután nagyon jó kapcsolatot ápolt, és mikor Jimmy a szomszád faluba járt udvarolni, Vera családjától kapott szállást.

"Előtte évekig nem láttam, férjhez mentem, született két gyermekem, Mónika és Tamás, majd elváltam, és visszaköltöztem Galgahévízre. Akkor este kezdett el udvarolni nekem hosszú hónapokon át, majd egymásba szerettünk. A gyermekeim nem is ismerték az apjukat, Jimmy viszont sajátjaként szerette, nevelte őket. Pedig alig múlt tizennyolc, amikor velem kezdett. Leköltözött hozzánk, itt, a helyi presszóban kezdett el zongorázni, majd egy bagi csárdában is, ezt követően költöztünk Pestre, ahol pincérként is dolgozott, majd a Tavasz Bárban és a Pallasz Hotel bárjában muzsikált. Ott fedezték fel" - mesélte Vera. Kettejük közös gyereke Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián Forrás: RTLKLUB

Jimmy aztán újra szeremes lett, ennek ellenére továbbra is gondoskodott gyerekeiről. Krisztián és testvérei mellé második felesége, Edit asszony is hozott két gyermeket előző házasságából: Zsoltot és Anitát. Anita sajnos 15 éves korában elhunyt, az ő emlékére írta Jimmy a Még nem veszíthetek című számot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.