Friss fotók Angelina Jolie-ról – Így néz ki a színésznő a válás után

Brad Pitt gyerekek család utazás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves színésznő a jelek szerint imádja a síszezont, így nem volt kérdés, hogy gyermekeivel nekivág a havas hegyoldalaknak. 

Jolie ki is bérelt egy 4 millió dolláros (1,1 milliárd forintot érő), hat hálószobás luxuslakást Crested Butte-ban, hogy gondtalanul élvezhessék a síelést családjával. A gyerkőcök – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne – egy síoktató felügyelete mellett gyakoroltak, miközben édesanyjuk legtöbbször egyedül vágott neki a lejtőknek – írja a Daily Mail.

Angelina Jolie és gyermekei Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Marksman / Mega

Angelina Jolie mostanában csak a válása miatt került a címlapokra, ugyanis 12 év együttlét és 2 év házasság után különvált férjétől, Brad Pitt-től. Pár hónapja a válókereset is nyilvánosságra került. A dokumentumok tanulsága szerint a különválás már 2016. szeptember 15-én megtörtént.

Angelina Jolie nem úgy néz ki, mint aki nagyon szenved a válástól Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.