Cuki közös fotón pózol Charlie Sheen és lánya

Forrás: Tibrina Hobson / AFP -
Charlie Sheen fotó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közismert színészre egyáltalán nem jellemző, hogy betekintést engedne a magánéletébe, ám most másképp döntött, és milyen jól tette! 

Charlie Seen nem szívesen engedi szeretteit a rivaldafény közelébe, nem az a típusú apuka, aki szereti kitenni az életét az ablakba. A közösségi oldalán sem gyakran látni magánéletéből származó képeket, de most kivételt tett.

Charlie Sheen és kislánya humoros fotót posztoltak Forrás: Tibrina Hobson / AFP

Nem is csoda, hiszen ez a fotó tökéletesen mutatja, hogy kislánya egyáltalán nem esett messze a fájától. A 12 éves gyermek és az 51 éves színész egymás tükörképeként pózol. Nagyon vicces, hangulatos kép született belőle.

sami: So how was your day dad? dad: well sweetie, it went a little something like this... ❤ © &

Charlie Sheen (@charliesheen) által közzétett fénykép,

"Na, hogy telt a napod, apu? Édesem, valahogy így zajlott " - kommentelte a fotót a híres apa. Ahhoz képest, hogy egy decemberi tévés baki szerint Charlie Sheen elhunyt, egész jó bőrben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.