Iszak Eszternek is nehéz gyerekkora volt: “Nem volt egyszerű a helyzetünk”

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
gyerekkor Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszter előszeretettel segít a rászorulókon, nemcsak azért, mert hatalmas szíve van, hanem azért is, mert az ő gyerekkora sem volt egyszerű. Édesanyja egyedül nevelte őket, és bizony soha nem dúskáltak a pénzben.

Kevesen tudják Iszak Eszterről, hogy honnan jött, de ő soha nem fogja elfelejteni. A ma kiváló műsorvezető bizony nem olyan családból származik, ahol dúskáltak a pénzben. Ezért is tartja szívügyének Eszter, hogy egész évben segítsen a rászorulókon, hiszen ő is látta testközelből, milyen a nélkülözők helyzete.

Iszak Eszter nehéz gyerekkoráról vallott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Vidéki lakótelepi lányként sokszor szembesültem a körülöttem élők helyzete miatt azzal, milyen is lehet a nélkülözés. Én sem nevelkedtem gazdag családban, de szerencsére sosem kellett igazán átélnem, milyen érzés, ha szűkölködni kell. Nagyon sokat köszönhetek édesanyámnak, aki teljesen egyedül nevelt fel engem és a testvéremet. Nem volt egyszerű a helyzetünk, de az alapvető szükségleteink mindig megvoltak" - mondta a Ripostnak Eszter, aki a nyáron szakított vőlegényével, Dobrády Ákossal.

George Clooney apa lesz: Neje ikrekkel terheshttp://www.life.hu/csalad/20170105-george-clooney-szinesz-apa-lesz-a-neje-amal-ikrekkel-terhes-allitjak.htmlMost épp nem Jennifer Aniston, vagy Katalin hercegné terhességét vették elő újra, hanem Amal Clooney várandósságáról szólnak a hírek. Család--Nyílt levél egy apóshoz, aki utálja a menyéthttp://www.life.hu/csalad/20161216-nyilt-level-az-aposomhoz-aki-gyulol-engem.htmlEgy megromlott rokoni kapcsolat megmérgezheti az egész család életét – ezt pedig most olvasónk saját bőrén is megtapasztalja. A következő levelet apósához címezte, akivel jó ideje nem találják már a közös hangot. CsaládThinkstockVégre megmutatta kisbabáját Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20170104-ashton-kutcher-babajarol-kepek-keszultek.htmlNem önszántukból mutatták meg második gyermeküket, de egy szemfüles lesifotósnak hála, lencsevégre kapták az immáron 4 fős családot. CsaládNorthfotoMegszületett az 50 éves Janet Jackson gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170104-az-50-eves-janet-jackson-megszulte-elso-gyermeket.htmlMindenkit meglepett a tavaly májusban napvilágot látott hír, miszerint Janet Jackson 50 évesen várja első gyermekét. Az énekesnő terhessége kora ellenére rendben lezajlott és január 3-án életet adott kisfiának, aki az Eissa Al Mana nevet kapta. Család--Megszületett a magyar énekesnő első gyermeke: íme, a fotó a babárólhttp://www.life.hu/csalad/20170104-megszuletett-csemer-bogi-kislanya-lenke.htmlMég az újév előtt érte hatalmas öröm Csemer Bogiékat: december 30-án megszületett az első gyermekük. Kislányuk a Lenke nevet kapta, az énekesnő pedig már közzé is tette az első fotót csemetéjéről. Család--Január végén érkezik a 49 éves magyar sztármama kislányahttp://www.life.hu/csalad/20170104-fejos-eva-januar-vegen-ad-eletet-elso-gyermekenek.htmlNovemberben számoltunk be róla, hogy 49 évesen vár babát Fejős Éva. Az írónő azóta folyamatosan tájékoztatja követőit állapotáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.