Király Linda nemsokára visszatér Amerikába: ott fog babázni

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Király Linda Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után először fordult elő, hogy nem karácsonyozott együtt a Király család. Linda és Viktor testvére, Ben ugyanis Amerikában maradt. Mivel hamarosan apai örömök elé néz, érthető, hogy nem vállalták a hosszú utat, inkább Lindáék utaznak ki hozzájuk hamarosan.

Évek óta most először fordult elő, hogy Király Lindáék nem karácsonyoztak együtt. Öccse, Ben ugyanis Amerikában maradt, ami érthető, hiszen párja várandós, és hamarosan megszüli első közös gyermeküket. Így természetesen nem tudták vállalni a hosszú utat, de nem kell nélkülözniük sokáig a családot: Lindáék hamarosan New Yorkba repülnek, hogy együtt lehessenek, és babázhassanak.

Hamarosan visszatér Amerikába Király Linda Fotó: Szabó Gábor - Origo

"New Yorkban leszünk, ahová a párom is utánam repül majd. A szüleim és Viktor január végén utazik, én majd csak februárban indulok a Sztárban sztár + 1 kicsi adásai miatt" - mondta a Blikknek Linda, aki már korábban nyilatkozott arról is, ők mikorra tervezik a gyermekáldást.

Ultrahangon járt Király Linda - bővül a család

A Sztárban Sztár legutóbbi kiesője őszintén vallott jövőbeli terveiről. Olvasd el erről a life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.