Nincs visszaút: "Teljesen és kibékíthetetlenül megromlott" Hajdúék házassága

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig sok a pletyka Hajdú Péter és Sarka Kata körül, de egy biztos: a házasságuk véget ért. 

Bár sokáig ment a huzavona, már biztos: Hajdú Péter és Sarka Kata válnak. Ám amíg korábban Kata volt az, aki szorgalmazta a házasságuk felbontását, most a műsorvezető volt az, aki megtette a jogi lépéseket.

Sarka Kata a Ripostnak mondta el, hogy már meg is kapta az értesítést az eljárásról, amit Hajdú indított, azzal az indoklással, hogy házasságuk „teljesen és kibékíthetetlenül megromlott”. Hajdú pedig a Blikknek beszélt arról, hogy miért döntött így alig néhány héttel azután, hogy a bíróság megsemmisítette az előző eljárást.

Mindenki azt hitte, Sarka Kata és Hajdú Péter együtt élik le az életüket... Hát, nem... Forrás: Facebook/ Sarka Kata

„Úgy érzem, hogy ebben a csiki-csuki helyzetben egyikünk sem boldog, valakinek lépnie kellett, hogy ennek az egésznek véget vessen. Léptem. Ezzel a kérdést lezárom, nem szeretnék semmilyen sárdobálást. Nem akarom, hogy a gyermekeink sérüljenek" – jelentette ki Hajdú Péter, aki barátaival egy osztrák– svájci határon fekvő exkluzív síparadicsomban pihen.

A házaspár egy dologban mindenképpen egyetért: mindketten arra törekszenek, hogy Noncsika és Dávid a lehető legkevesebbet érezzék a közöttük lévő konfliktusból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.