Hosszú Katinka: "Minden úgy lesz, ahogy én akarom"

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
kisbaba sportoló család Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő mindent elért már, amit egy sportoló magának kívánhat. A közeljövőben azonban azt szeretné, ha a családjára is több ideje lenne. 

"Shane nagyon kedves, figyelmes férfi, ugyanúgy lehet vele nagyokat nevetni, mint komoly, mély beszélgetéseket folytatni. Sok mindenben hasonlítunk, mindketten nagyon szenvedélyes emberek vagyunk. Jól kiegészítjük egymást, egy csapat vagyunk az élet minden területén" – mesélte a Story Magazinnak adott interjúban Katinka, aki nem is találhatott volna magának tökéletesebb társat.

Férjével nagy harmóniában élnek, ezért a gyermekvállalás is szóba került már párszor.

Hosszú Katinka és Shane sokat beszélnek a gyermekvállalásról Forrás: Instagram/hosszukatinka

Úgy érzem, van még bennem legalább egy olimpia, de ha megnyeri idén Budapest a 2024-es pályázatot, akkor mindenképp szeretnék itthon, hazai közönség előtt is úszni.

Übercuki képpel köszönti 2017-et Hosszú Katinka

Kutyusokkal fotózkodott a magyarok egyik kedvenc sportolója, Hosszú Katinka. Fotó!
10 dolog, ami a gyerekkorból kihat a felnőttkorra ishttp://www.life.hu/csalad/20170111-igy-befolyasolja-a-gyerekkor-a-felnotte-valast.htmlAki gyerekként lázadó típus volt, felnőttként több pénzt keres. A Developmental Psychology című lapban közzétett tanulmányból kiderült, hogy Bill Gates is eléggé renitens gyerek volt, ma pedig ő a világ egyik leggazdagabb embere. A lázadó típusok általában bátrabban kockáztatnak, és nem elégednek meg olyan dolgokkal, ami nem hoz hasznot számukra. Család--Pink és a gyerekei elképesztő cukik: Így olvasnak közösen meséthttp://www.life.hu/csalad/20170111-pink-meset-olvas-a-gyerekeinek.htmlSzeretetteljes családi fotón szerepel Pink, a kislánya, az újszülött kisfia. Hihetetlenül aranyosak együtt. Család--Ördög Nóra sok dolgot fogadott meg 2017-ben: lesz mit betartaniahttp://www.life.hu/csalad/20170111-ordog-nora-is-tett-fogadalmakat-2017re-ime-a-legviccesebb.htmlRengetegen tesznek újévi fogadalmakat, a legtöbben talán káros szenvedélyektől szeretnének megszabadulni, de a fogyás is előkelő helyet foglal el a listán. Ördög Nóra is megtette a maga ígéreteit, ám ő inkább anyaként, feleségként és háziasszonyként. Család--Ryan Gosling rákban elhunyt sógorának ajánlotta a Golden Globe díjáthttp://www.life.hu/csalad/20170109-ryan-gosling-halott-sogoranak-ajanlotta-a-dijat.htmlRyan Golsing egyedül jelent meg a 74. Golden Globe díjátadón, felesége nem kísérte el. Az ok mögött egy szomorú családi tragédia áll... Család--Priskin Tamás 8 év és egy gyerek után végre elvette szerelméthttp://www.life.hu/csalad/20170106-priskin-tamas-es-petra-8-ev-es-egy-gyerek-utan-osszehazasodtak.htmlEredetileg nyárra tervezte esküvőjét Priskin Tamás és Petra, azonban az Európa-bajnokság miatt el kellett halasztaniuk. Csak nemrég került sor a lagzira, aminek 8 év együttlét és egy 3 éves kislány után már épp itt volt az ideje. CsaládAFPNyílt levél egy apóshoz, aki utálja a menyéthttp://www.life.hu/csalad/20161216-nyilt-level-az-aposomhoz-aki-gyulol-engem.htmlEgy megromlott rokoni kapcsolat megmérgezheti az egész család életét – ezt pedig most olvasónk saját bőrén is megtapasztalja. A következő levelet apósához címezte, akivel jó ideje nem találják már a közös hangot. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.