Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia élete, amióta megismerte párját és megszületett kisbabája, kerek és teljes. A magánéletéről egyébként nem sokat nyilatkozó műsorvezető most, babanaplójában, szívesen osztja élményeit, életét rajongóival. 

Kismamanaplót ír a Best magazinban Liptai Claudia. A most már kétgyermekes színésznő elárulta, mit érzett, amikor megtudta, várandós.

"Miután a teszt pozitív lett, cikáztak a gondolataim: nagyon szerelmes vagyok, de nincs egy éve, hogy együtt vagyunk, 43 éves leszek, mit szól Panka és ...mi lesz, ha abbahagyom a munkát?" (...) Ádám szemében egy kérdőjel sem volt, csak szerelem és öröm."

Sok év után Claudia Pataki Ádám mellett találta meg a boldogságot Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Így gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas, állítja, utoljára, újraposztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--Hajdú szerint tiszta sor, ki, mit visz a vagyonból http://www.life.hu/sztarok/20170112-igy-osztoznak-az-anyagiakon-hajdu-peter-es-sarka-kata.htmlHajdú Péter szerint tiszta sor, kinek mennyi jár a közös vagyonból. TV + Sztárok--Náray Tamás nyílt levelet írt - Most őket támadja posztjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-naray-tamas-nyilt-levelet-ir-azoknak-akiknek-szimpatikus-lett.htmlValószínűleg az ominózus, nagy botrányt kirobbantó ruhakölcsönzős posztja apropóján kaphatott a szokásosnál is több üzenetet Náray Tamás. A divattervező most újra posztolt, bejegyzését nem magyaráznánk túl, olvassátok el ti is. Szerintetek igaza van? TV + Sztárok--Nagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Kelemen Anna nagy vallomása: a nőkhöz is vonzódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kelemen-anna-nagy-vallomasa-a-nokhoz-is-vonzodik-de-nem-leszbikus.htmlKelemen Anna nem tagadja, vonzalmat érez a nők iránt is. Hozzátette, nem leszbikus, és nem akar nőkkel ágyba bújni. TV + SztárokOrigo"Tiszteletlenség" - Zámbó Krisztián kiakadt, nekiment a Sláger FM-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-zambo-krisztian-kiakadt-nekiment-a-slager-fm-nek-hogy-nem-meltattak-jimmyt.htmlA 16 éve elhunyt Zámbó Jimmy fia, Krisztián nehezményezi, hogy a Sláger FM Rádió a január 2-i évforduló kapcsán sem foglalkozott édesapjával. Úgy véli, az énekes többet érdemelne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.