terhesség műsorvezető szülés Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régi szokásához tér vissza a műsorvezető, tíz év után újra naplóírásba kezd.

"A mai nappal jubilálok. 10 évvel ezelőtt írtam utoljára naplót. Akkor is a lányom születésének örömére" – írta ki közösségi oldalára Clau, aki tavaszig minden héten pénteken jelentkezik majd egy friss bejegyzéssel. "Persze a téma most is a kiságyban hever. Leírok mindent, ami Marcipán születéséhez és növekedéséhez kapcsolódik. Néha komolyan, néha humorral, néha kétségbeeséssel. Pont úgy, ahogy minden kismama. Olvassátok el, ha van kedvetek. Ezer pusza."

Imádkoztak a beteg gyerekért, de gyógyszert nem adtak neki - Felelőtlen családokhttp://www.life.hu/csalad/20170113-gyerekek-akik-a-felelotlen-szuleik-miatt-haltak-meg.htmlA gyereknevelés felelősséggel jár, és bizony be kell látni, hogy nem mindenki alkalmas a szülői szerepre. Ezt az állítást a következő anyukák és apukák példája sajnos tökéletesen alá is támasztja. CsaládThinkstockItt a farsang, sül a fánk! – A Life.hu kedvenc receptjeihttp://www.life.hu/csalad/20170111-fankreceptek-farsangra.htmlVégre idén is beköszöntött a farsangi időszak, ezzel együtt pedig itt a finomabbnál finomabb fánkok készítésének ideje is. Gyerekek és felnőttek is imádják, a farsangi mulatságok kötelező desszertje, éppen ezért megosztjuk most veletek a Life.hu kedvenc fánkreceptjeit. CsaládThinkstockMádai Vivien babát vár? Berki elkíséri megcsinálni a tesztethttp://www.life.hu/csalad/20170113-kisbabat-var-madai-vivien-berki-krisztian-szerint.htmlBerki egy terhességi teszttel lepte meg műsorvezető társát, Mádai Vivient, aki néhány napja émelyeg. CsaládOrigoPachmann Péter gyönyörű kislányával fotózkodotthttp://www.life.hu/csalad/20170113-pachmann-peter-edesapa-kislanya-anna-kozos-foto.htmlPachmann Péter boldog. Ezt bátran kijelenthetjük következő fotója láttán: a sztár önfeledten pózol kislányával Annával, a címlapon. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoLiptai Claudia vallomása: "Nagyon szerelmes vagyok"http://www.life.hu/csalad/20170113-liptai-claudia-vallomasa-a-babavaras-idoszakarol-es-pataki-adamrol.htmlLiptai Claudia élete, amióta megismerte párját és megszületett kisbabája, kerek és teljes. A magánéletéről egyébként nem sokat nyilatkozó műsorvezető most, babanaplójában, szívesen osztja élményeit, életét rajongóival. CsaládOrigo10 dolog, ami a gyerekkorból kihat a felnőttkorra ishttp://www.life.hu/csalad/20170111-igy-befolyasolja-a-gyerekkor-a-felnotte-valast.htmlAki gyerekként lázadó típus volt, felnőttként több pénzt keres. A Developmental Psychology című lapban közzétett tanulmányból kiderült, hogy Bill Gates is eléggé renitens gyerek volt, ma pedig ő a világ egyik leggazdagabb embere. A lázadó típusok általában bátrabban kockáztatnak, és nem elégednek meg olyan dolgokkal, ami nem hoz hasznot számukra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.