Harry herceg barátnője találkozott Katalin hercegnővel

Forrás: AFP -
királyi család Meghan Markle Katalin hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már biztos, hogy a fiatal herceg igenis komolyan gondolja a kapcsolatát szerelmével, Meghan Markle-lel. 

Harry herceg a hétvégén egy családi ebéd keretein belül mutatta be a fiatal színésznőt a családja több tagjának.

Katalin hercegné mellett a kis Charlotte hercegnő is jelen volt a fontos eseményen.

A hírek szerint a pár most már biztos abban, hogy szorosabbra szeretné fűzni a kapcsolatát.

Meghan Markle (balra) és Katalin hercegné (jobbra) Forrás: AFP

"Meghan roppant boldog volt, hogy végre találkozhatott Harry családjával. A találkozó jól sikerült, Katalin szerint igen szimpatikus a fiatal színésznő" - árulta el egy bennfentes a US Weekly magazinnak, aki azt is hozzátette, hogy már Harry is találkozott Meghan édesapjával. Lehet, hogy hamarosan egy újabb királyi esküvőtől lesz hangos Anglia? A dologra van esély, hiszen Harry a hírek szerint nemrég eljegyezte a kedvesét.

Halálosan megfenyegették Harry herceg barátnőjét

Meghan Markle nem teljesen tudja élvezni, hogy egy herceg a párja. A kapcsolat nyilvánossága óta több támadás is érte.
Hatalmas az öröm Sarka Katáéknál http://www.life.hu/csalad/20170115-sarka-kata-micsoda-gol-kisfianak-drukkolt-a-szepseg.htmlBár a szexi édesanya nehéz napokon van túl, a gyermekeire mindig szán időt. Erről most egy posztot is közzétett. Család--Hosszú Katinka: "Minden úgy lesz, ahogy én akarom"http://www.life.hu/csalad/20170112-hosszu-katinka-kisbaba-egy-olimpiat-meg-varna-a-sportolo.htmlA háromszoros olimpiai, ötszörös világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok magyar úszónő mindent elért már, amit egy sportoló magának kívánhat. A közeljövőben azonban azt szeretné, ha a családjára is több ideje lenne. Család--Friss fotók Angelina Jolie-ról – Így néz ki a színésznő a válás utánhttp://www.life.hu/csalad/20170103-angelina-jolie-ide-vitte-gyermekeit-a-valas-elol-situra-fotok.htmlA 41 éves színésznő a jelek szerint imádja a síszezont, így nem volt kérdés, hogy gyermekeivel nekivág a havas hegyoldalaknak. Család--Caramel:"Még tanuljuk, hogyan tudunk együtt élni"http://www.life.hu/csalad/20161222-caramel-szerint-kellenek-a-veszekedesek-egy-kapcsolatban.htmlAz énekes szerint semmi gond nincs azzal, ha egy pár veszekszik néha egy kapcsolatban. A sztár még sosem beszélt ilyen nyíltan a magánéletéről. CsaládFotó: Polyák Attila - Origo"Sosem volt az apám igazán" - Megszólalt Klapka György lánya, Sandyhttp://www.life.hu/csalad/20170111-megszolalt-klapka-gyorgy-lanya.htmlÉdesapját gyászolja a 27 éves Klapka Sandy, a múlt héten elhunyt Klapka György legkisebb lánya. A fiatal lány próbálja kezelni a helyzetet, ahogy tudja, de bevallotta, nagyon megviseli édesapja elvesztése. Család--Görbicz Anita nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/csalad/20170111-gorbicz-anita-nagy-bejelentest-tett-nem-terveznek-masodik-babat.htmlDecemberben arról számoltunk be, hogy tervben van a kistestvér Görbicz Anitáéknél. Most azonban úgy tűnik, várat még magára a családbővítés. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.