Edvin Marton és felesége lány gyermeket szeretnének

Forrás: Facebook/Edvin Marton -
Edvin Marton gyermekvállalás nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edvin Marton és felesége végre bepótolták a 8 éve elmaradt nászutukat. Ez idő alatt sok mindenről beszélgettek, például a gyerekvállalásról is. 

Edvin Marton és felesége 8 év után mentek nászútra, ugyanis az esküvőjük idején Adrienn terhes volt az első gyermekükkel. Ám most, hogy Maxi már 7, Nono pedig 6 éves, megtehették, hogy egy kicsit elvonulnak kettesben a világ elől.

Az utazás kissé viharosan indult, ugyanis a mézes hetekre kiválasztott thai szigetet elöntötte a víz, ezért menet közben kellett másik úticél után nézni. Végül a Maldív-szigeteket választották, de sajnos a poggyászuk is elkeveredett, így elég kevés felszereléssel indultak neki a pihenésnek.

Edvin Martonék szeretnének még egy kislányt Forrás: Facebook/Edvin Marton

Ennek ellenére nagyon jól érezték magukat, élvezték, hogy kicsit kettesben lehettek. Adrienn bevallása szerint a hétköznapokban is azon dolgoznak, hogy a kapcsolatuk egyre jobb és jobb legyen.

"Ügyelünk arra Edvinnel, hogy kellő idő jusson a kapcsolatunkra. Fontos a szenvedély, az intimitás, és hogy ugyanúgy szeressük egymást, mint a legelején" - nyilatkozta a Story Magazinnak.

A csinos feleség szerint az is fontos, hogy két gyermek után is vonzónak tartsa a férje, ennek érdekében mindent meg is tesz.

A nászút során azt is megbeszélték, hogy biztosan lesz még egy gyermekük, és ha ők dönthetnének, akkor kislányt választanának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.