Kiderült, ki a kezdeményezőbb az ágyban Kucsera Gáboréknál

Tápai Szabina Kucsera Gábor szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és Tápai Szabina voltak a vendégei Orosz Barbarának, aki a többi között szexuális szokásaikról is faggatta a fiatal házasokat. Érdekes dolgok derültek ki...

Kucsera Gábor és Tápai Szabina még fiatal házasoknak számítanak, hiszen alig néhány éve kötötték össze életüket. A Hálószoba titok című műsorban meséltek kapcsolatukról, illetve arról is faggatta őket Orosz Barbi, melyikőjük a kezdeményezőbb, ha a szexuális együttlétekről van szó.

Kiderült, hogy Szabina kezében a gyeplő és ő az, aki sűrűbben kezdeményezi az összebújásokat.

Előfordul, hogy Gábornak nincs kedve összebújni és a fiatal feleség szerint ilyenkor teljesen mindegy ki a kezdeményező fél, ha az olimpikon nem akarja, akkor nincs huncutkodás.

Barbi szerint egy férfinek minden alkalommal helyt kell állnia, amikor a szeretett nő bevetésre készen áll. A szőke szépség helyeselt a kijelentést illetően, Gábor viszont erősen tiltakozott. Hiába, még egy sportoló sem képes minden alkalommal az efajta erőkifejtésre...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.