babavállalás Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsony előtt egy gyönyörű fotóval jelentette be a hírt az egykori szépségkirálynő, Horváth Éva: kisbabát vár. Azóta mindenki arra kíváncsi, vajon kisfiút vagy kislányt hord-e a szíve alatt. 

Horváth Éva magánéletéről és titokzatos párkapcsolatáról keveset tudunk, éppen ezért mindenki meglepődött, amikor karácsony előtt kiderült, kisbabát vár. Éva hatalmas boldogsággal várja kisbabája érkezését, akiről eddig nem árulta el, hogy kisfiú vagy kislány lesz.

A Story Magazin mai számában viszont végre leleplezte születendő babája nemét:

kisifút hord a szíve alatt.

"A tizennyolcadik héten vált egyértelművé, hogy kisfiút hordok a szívem alatt. Meglepődtem, hiszen én mindig azt éreztem magamról, hogy egy nap kislányom születik. Nem baj, azért megtartjuk"- mondta viccesen Éva.

A babának egyelőre még nincs neve, annyi biztos, hogy nem a ma nagyon divatos keresztnevek közül fog választani az egykori szépségkirálynő.

"Egyedül fogtam neki az első szűréseknek. Tönnapos böngészés után azért kiválasztottam párat. Kétszeri előszűrést végeztem, csak ezután válogattunk közösen, végül néhány maradt csak a listán. Nem szerettem volna nagyon trendit,a klasszikus nevekből us találtunk számunkra tetszőt, például az ádámot. Próbálok olyan nevet adni, hogyha egy nap hívja az óvodában az óvó néni a kisfiamat, akkor ne több gyerek kapja fel a fejét, és szaladjon hozzá"- ecsetelte a kismama.

Horváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövet

Anyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.