Ilyen gyönyörű kismama Som-Balogh Edina

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Som-Balogh Edina kismama gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja második gyermekével várandós. Az egész család izgatottan várjaa kicsi érkezését, Som-Balogh Edina pedig kiélvezi a várandósság minden pillanatát. Látszik is rajta, hiszen csak úgy ragyog a színésznő.

Mindig is nagy családot szeretett volna Som-Balogh Edina, hamarosan az álma valóra is válik. A második gyermekáldás azonban nem jött könnyen, korábban ugyanis elveszítette a magzatát. Bár sok idő eltelt már azóta, Edinában még élénken él az a fájdalom, de csak előre tekint.

Som-Balogh Edina csak úgy ragyog Fotó: Polyák Attila/Origo

Nemsokára ugyanis bővül a családjuk, várhatóan márciusban érkezik meg hozzájuk a második csemete. Edina igyekszik a várandóssága minden pillanatát kihasználni, látszik rajta, hogy kitörően boldog és mindenki alig várja, hogy végre karjukban tarthassák a picit. Körülbelül két hónap múlva meg is tehetik!

Som-Balogh Edina: "Nagyon féltem tőle, hogy megismétlődik a múlt"


A Life.hu egyik sztárszerzője egy évvel ezelőtt elveszítette a kisbabáját. A fájdalmas időszak után azonban újra boldogság költözött a szívükbe. Edina várandósságáról mesélt, mint elmondta, azonnal érezte, hogy megfogant a baba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Lilu a rengeteg munka után végre a családjával lehetetthttp://www.life.hu/csalad/20170126-lilunak-vegre-jutott-ideje-a-csaladjara.htmlA műsorvezető rengeteget dolgozik azért, hogy az elszakadt családokat újra egyesítse, de sajnos eközben a sajátjára nem mindig van ideje. A sok forgatás mellett azonban sikerült egy kis szünetet is beiktatniuk, ami már nagyon kellett Lilunak: bepótolta a sok elmulasztott programot. CsaládOrigoNyilvánosan csókolta szájon unokáját Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20170126-bango-margit-es-tina-szajon-csokoljak-egymast.htmlBangó Margit kiverte a biztosítékot rajongói között. Sokak szerint elvetette a sulykot a művésznő. Család--Válságban Nicole Kidman házassága: Párterápiára járnakhttp://www.life.hu/csalad/20170126-parterapiara-jar-nicole-kidman-es-a-ferje.html10 év boldogság után került válságba a híres színésznő házassága. Mindketten nagyon igyekeznek, hogy újra egymásra találjanak. Család--Cuki babafotót villantott Katherine Heigl http://www.life.hu/csalad/20170126-kepet-mutatott-ketherine-heigl-a-kisbabajarol.htmlKatherine Heigl és férje, Josh Kelley először mutatták meg tündéri kisbabájukat, akinek fogantatása is maga volt a csoda. Család--Csisztu Zsuzsa szerint ettől jó egy párkapcsolathttp://www.life.hu/csalad/20170126-csisztu-zsuzsa-a-szerelemrol-meselt.htmlCsisztu Zsuzsa nyíltan beszélt az érzelmeiről, illetve arról is, hogy annak idején férje mivel ragadta meg a 46 éves műsorvezetőt. CsaládOrigoKeményen fogja lányát Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/csalad/20170126-fesus-nelly-szigoru-nagylanyahoz.htmlFésűs Nelly gyönyörű kétgyerekes színésznő, aki a csillogás világában él, ha munkáról van szó. Otthon viszont következetes és szigorú édesanya. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.