Válótársak válás Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András házassága a végéhez ért, hivatalosan is: a színész kézhez kapta a válási iratokat.

A színész és sorozatbéli karaktere nagyon hasonló életet élnek: András, ahogy a Válótársak Bálintja is, kifelé tart egy megromlott házasságból. Míg a színészről a való életben nem tudni, hányadán áll Ancsikával, legkisebb gyermekei anyjával, addig Bálint, a nehéz időszakát élő ingatlanos kézhez kapta a válási iratokat.

Pappa Pia filmforgatás Fotó: Hirling Bálint - Origo

Bálintot nagyon lesújtotta a hír, bár előre tudta, hogy ez lesz, mégsem volt rá felkészülve, hogy felesége, Zsófi, akit Gubás Gabi alakít, meglépi ezt a nem könnyű döntést. A férfi szerint személytelen, hogy felesége csak úgy a kezébe nyomta a papírokat, mondván, hogy alá kell írnia. Szeretné, ha még egyszer utoljára leülnének, és egy vacsora mellett átbeszélnék a dolgokat.

A nő viszont hajthatatlan.

"Menjünk el este enni, hogy megnyugodjuk egy kicsit, Ha beadjuk a papírokat, akkor ez az egész a valóság lesz, és nem lehet visszacsinálni..." – kérleli feleségét a férfi, ám a nő nem adja be a derekát.

"Bálint, add be a papírokat, írd alá, és ne haragudj, most dolgom van!" – válaszolta határozottan a megtört feleség.

Stohl a magánéletben szintén kifelé jön egy kihűlt kapcsolatból, amit különböző terápiás megoldásokkal próbál elviselhetőbbé tenni: elkezdett festeni a tehetséges színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.