Nyílt levél - Családi botrány tört ki Zalatnay Ciniéknél

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
család Zalatnay Sarolta lánya Zalatnai Cini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási családi botrány kerekedett Ciniéknél, miután az énekesnő egykori szerelme újra felbukkant az életükben. Niki azonban ezt nem nézi jó szemmel: nyílt levélben mondta el a véleményét.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, újból megjelent Cini egykori szerelme, Márton Csaba. A férfi 13 évre tűnt el a 69 éves énekesnő életéből, cserben hagyva őt a börtön idején. Nem régen azonban felkereste Cinit, és sokak szerint újra egymásra találtak.

Zalatnay Saroltát nyilvánosan védte meg a lánya Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Úgy tűnik eddig tartott az álom, Niki pedig felszólította Márton Csabát, hogy

tűnjön el az életükből!

A fiatal lány akkor elégelte meg a férfi viselkedését, mikor Csaba a közösségi oldalán hazugnak nevezte az énekesnőt. Niki elárulta, hogy ezt már nem bírta szó nélkül hagyni.

Niki nem bírta szó nélkül hagyni az anyjával szemben történő igazságtalanságokat Forrás: Tv2

„Ez a férfi valamikor szerető férj volt. És gondoskodó "fater". Második apaként tiszteltem. Ez az ember mára köddé vált. Csabának nem volt elég jó az anyukám. Nem volt elég tökéletes. Átformálta. Ez tette tönkre anyukámat!" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.