Hihetetlen, mégis igaz! Ezen a képen egy 45 éves anyát látsz a lányaival

fiatal család anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Wardellről, a 45 éves édesanyáról rendszeresen azt hiszik, hogy saját lányaival egyidős. Te rájössz, melyikük az anya?

Natalie lányai, Jazmyne és Tamika 21 és 19 évesek. 45 éves édesanyjukról rendszeresen azt hiszik az emberek, hogy a tesvérük vagy a barátnőjük. Sokszor azt gondolják, hogy a 21 éves Jazmyne az anya, mert magas. Natalie pedig a legalacsonyabb hármuk közül.


Az anyuka azt mondja, hogy ez egyszerű genetika, nem feküdt soha kés alá. Egyesek szerint nevetséges, hogy a lányait próbálja utánozni, de 15 éves kora óra hosszú haja van, és ehhez ragaszkodik. A három Barbie baba egyébként együtt jár bulizni.

A világ legfiatalabb rekordereihttp://www.life.hu/csalad/20170127-a-vilag-fiatalabb-milliardosa-portrefestoje-programozoja-hegymaszoja.htmlVan, amit nem lehet elég korán elkezdeni – lásd a következő listánk szereplőit. Ha elég tehetséges az ember (vagy éppen jó családba születik), akkor bizony már tizenévesen is meghódíthatja a világot. CsaládOrigoSzobrot állíttat Dianának Vilmos és Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20170129-szobrot-allittat-diananak-vilmos-es-harry-herceg-20-eves-evfordulo.htmlVilmos és Harry herceg elhatározták, hogy szobrot állíttatnak két évtizede elhunyt édesanyjuknak, Diana hercegnőnek. Méltó módon szeretnének megemlékezni arról a sok jóról, amit az édesanyjuktól kapott az egész ország. Család--Ezért szült programozott császárral Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20170127-fejos-eva-programozott-csaszarral-szult.htmlNéhány napja született meg Fejős Éva író-újságíró kislánya, Linda. A 49 éves édesanya Facebook-oldalán ír arról, miért programozott császárral jött világra a baba. Család--Állítják: Pierce Brosnan házassága megromlott: szép színésznőt szerethttp://www.life.hu/csalad/20170127-pierce-brosnan-megcsalta-feleseget-kate-beckinsale.htmlPierce Brosnan és felesége húsz éve házasok, ám úgy tűnik, őket is utolérte a válság... Család--Nyílt levél - Családi botrány tört ki Zalatnay Ciniéknélhttp://www.life.hu/csalad/20170127-zalatnay-cini-lanya-nyiltlevelet-irt.htmlÓriási családi botrány kerekedett Ciniéknél, miután az énekesnő egykori szerelme újra felbukkant az életükben. Niki azonban ezt nem nézi jó szemmel: nyílt levélben mondta el a véleményét. Család--Péter Szabó Szilvi kislánya már most Máté Péter-rajongóhttp://www.life.hu/csalad/20170127-peter-szabo-szilvi-kislanya-mate-peter-rajongo.htmlPéter Szabó Szilvi kislánya, a két hónapos Emma imádja, ha édesanyja énekel neki, és ha valamiért kicsit nyűgösebb az átlagosnál, a szokásos anyai praktikák mellett a zene nyugtatja meg leginkább. Szilvi már a baba sírásából tudja, mi lehet a baj, a hasfájást például a legjobban Máté Péter dalai csillapítják.CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.