A programozott császárról vall a 49 éves magyar sztármama, Fejős Éva

Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala -
Fejős Éva programozott császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Fejős Éva a napokban programozott császármetszéssel hozta világra kislányát, Linda Zsófiát. Most a közösségi oldalán arról vallott, miért is döntött a beavatkozás mellett. 

"Többen kérdeztétek, miért született Linda Zsófi tervezett császárral, mennyire fájt, milyen a felépülés..." – kezdi sorait a 49 éves írónő, akit többen is támadtak, amiért későn vállalt babát.

"Kaptam választási lehetőséget Lintner tanár úrtól, de a baba biztonsága és a korom miatt (összefügg a kettő) a császármetszést választottam. Mivel a hüvelyi szülés nincs a tapasztalataim között, és mert ha lenne is, fölösleges volna összehasonlítanom az időpontra tervezett császármetszéssel, csak azt mesélem el, amit megéltem. Biztonságban voltam attól kezdve, hogy betoltak a műtőbe, egyáltalán nem éreztem (a fórumokon olvasottakkal ellentétben), amikor a gerincembe beadták az érzéstelenítést, és Lindát hihetetlen gyorsan kiemelte a tanár úr. A műtét alatt mindvégig azt éreztem, hogy biztonságban vagyok.

Hat órával később kelhettem fel, akkor még nem tudtam kihúzni magam, de fájdalmam nem volt (persze aznap adtak fájdalomcsillapítót). A fejem sem fájdult meg később sem. Friss műtétesként az első éjszakára nem kaptam meg Lindát, csak napközben, de másnaptól velem van. A második napi sebhúzódást leszámítva nem volt és nincs semmilyen fájdalmam, működik a hasizmom (használom is), nem fekszem, jól érzem magam és fura, hogy még több mint öt hét a teljes gyógyulás, mert már most gyógyultnak érzem magam.

Fejős Éva és kislánya Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala

Ja és egyedül vagyok vele napközben, a párom dolgozik, nem kértem senkitől segítséget, anyunak is mondtam, megpróbálom megoldani. Persze vannak tanulási nehézségeim, de nagyon intenzív a tanfolyam, amit tart nekem a kislányom, igyekszem a tempójában haladni, még ha ez nem is sikerül mindig... Linda teljesen anyatejes baba, a tejelválasztás szerencsére elég hamar elindult, ez nagy segítség mindkettőnknek. Tudom, hogy mindenkinél megvan a szülés saját útja, én nem bánom, hogy így döntöttem, köszönöm persze a profizmust a János Kórházban Lintner tanár úrnak és csapatának, nélkülük talán máshogy alakult volna. Meglehet, hogy a természetes szülés is kockázatmentes és sikeres lett volna, és az is jó élményt adott volna, ki tudja. Ezért azt mondom: az a jó út, amit annak érzel, és amit az orvosoddal konzultálva választasz a saját utadnak" – tanácsolja követőinek nyilvános Facebook-oldalán Éva.

Levél a veronai buszbalesetben elhunyt fiatalok nevébenhttp://www.life.hu/csalad/20170130-olvasonk-levele-a-veronai-buszbalesetben-elhunyt-fiatalok-neveben.htmlJanuár 20-án éjfél körül tragikus buszbaleset történt az olaszországi Verona és Velence között. Egy franciaországi sítáborból hazafelé tartó magyar diákokkal és tanárokkal teli busz az autópályahíd pillérének csapódott és kigyulladt. Tizenhatan vesztették életüket. A történtek az egész országot megrázták, egyik olvasónk az alábbi nyílt levélben próbálta kiírni magából a gondolatait, érzéseit. CsaládThinkstockKávé kisokos - A legnépszerűbb kávéfajtákhttp://www.life.hu/csalad/20170130-kave-kisokos-kavefajtak.htmlA legtöbb ember számára a reggeli rituálé elengedhetetlen része a kávéivás. Van, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejest imádja. Manapság a kávéfogyaztás szinte már szenvedéllyé vált, az igazi kávérajongók pedig nem csak a kávézókban, hanem otthon is megadják a módját az élvezetnek. Az alábbiakban összeválogattuk a legnépszerűbb kávéfajtákat - ha egy kis változatosságra vágysz, próbálkozz velük bátran. Család--Árpa Attila magánéletéről vallott: így választott új párt a rendezőhttp://www.life.hu/csalad/20170130-arpa-attila-uj-parjat-a-kislanya-is-elfogadja.htmlÁrpa Attila 11 év után vált el a feleségétől, fájdalmas, hosszú, de átgondolt szakítás volt. A színész-rendező azóta új életet kezdett: megtalálta a szerelmet egy másik nő oldalán, akit a kislánya is elfogad. Ha nem így lenne, nem is lennének együtt. CsaládFotó: Bielik István - OrigoHujber Ferinek elege van: úgy döntött, elhagyja a családjáthttp://www.life.hu/csalad/20170130-hujber-feri-egy-evre-el-akarja-hagyni-csaladjat.htmlNem lehetne harmonikusnak nevezni Hujber Feri és párja életét. A színész most éppen azt fontolgatja, hogy egy évre elutazik, távol a családjától akarja utolérni magát. Elmondása szerint a közös dolgaik már nem szórakoztatják őt, sőt "egyre rosszabbak". CsaládOrigoA világ legfiatalabb rekordereihttp://www.life.hu/csalad/20170127-a-vilag-fiatalabb-milliardosa-portrefestoje-programozoja-hegymaszoja.htmlVan, amit nem lehet elég korán elkezdeni – lásd a következő listánk szereplőit. Ha elég tehetséges az ember (vagy éppen jó családba születik), akkor bizony már tizenévesen is meghódíthatja a világot. CsaládOrigoHihetetlen, mégis igaz! Ezen a képen egy 45 éves anyát látsz a lányaivalhttp://www.life.hu/csalad/20170129-a-45-eves-natalie-wardellrol-azt-hiszik-hogy-egyidos-a-lanyaival.htmlNatalie Wardellről, a 45 éves édesanyáról rendszeresen azt hiszik, hogy saját lányaival egyidős. Te rájössz, melyikük az anya? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.