Geszler Dorottya jó néhány évet letagadhat – lánya barátnőjének nézik

barátnő lánya anya Geszler Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszler Dorottyának már felnőtt lánya van, akivel gyakran csinál közös programokat. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy barátnőknek nézik őket. A legtöbb embernek leesik az álla, amikor kiderül, hogy anya-lánya párosról van szó!

Geszler Dorottya lánya, Laura nemrég töltötte be a 21. életévét, és megkezdte második évét egy madridi egyetemen. A műsorvezetőnek nem esett nehezére elengedni a lányát egy másik országba, hiszen megbízik benne. Szoros kapcsolatuk miatt gyakran látogatják egymást, és közös programokat is csinálnak.

Geszler Dorottya remekül tartja magát Forrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

"Mindig is lazán próbáltam őt nevelni. Inkább vagyok most is a barátnője, mint a szigorú édesanyja. Azt gondolom, hogy a gyereknek is meg kell adni azt, hogy élhesse a saját életét" – mondta Geszler Dorottya, hozzátette, náluk ez bevált, és ezért olyan nagyszerű a kapcsolatuk. Közös programokat is gyakran csinálnak, bár nem hiszik el róluk, hogy 25 év köztük a korkülönbség.

Geszler Dorottya és lánya igazi barátnők Forrás: FEM3

"Szeretünk vásárolni, koncertekre, színházba járni, bárki találkozhat velünk például a Szigeten. Jó érzés együtt átélni minden különleges pillanatot. Sokszor hittek már minket barátnőknek, és amikor megmondtuk, hogy anya-lánya vagyunk, nem akarták elhinni" – mesélte a Story magazinnak a műsorvezető.

Madeleine McCann nyomában - A legrejtélyesebb eltűnések (+18)http://www.life.hu/csalad/20170201-eltunt-gyerekek-a-legrejtelyesebb-eltunesek.htmlRejtélyesen eltűntek, és azóta sem kerültek elő. Tragikus esetek, amelyek nemcsak az eltűnt gyerekek családját, hanem a közvéleményt is megrázták. Az alábbiakban öt olyan felkavaró gyermekeltűnési ügyet mutatunk be, amit a mai napig nem tudtak megoldani. Vajon mi történhetett velük? Család--Eltűnt Pécsi Ildikó fia, semmit nem tudni új lakhelyérőlhttp://www.life.hu/csalad/20170202-eltunt-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje-szucs-csaba.htmlA legenyhébb kifejezés, hogy Pártos Csilla és Pécsi Ildikó fia, Szűcs Csaba vagyonmegosztási pere nem zökkenőmentes. A bírósági tárgyalások 3 éve folynak, a helyzetet pedig bonyolítja, hogy a férfit nem találják a bejelentett lakcímén. Család--Rajtad múlik, sikeres felnőtt lesz-e a gyerekedbőlhttp://www.life.hu/csalad/20170131-gyerekkorban-eldolhet-kibol-lesz-sikeres-felnott.htmlMinden szülőnek az az álma, hogy a gyerekéből egy napon boldog, sikeres felnőtt váljon. És bár a sikerre való nevelésnek nincs általános receptje, most mégis úgy tűnik, azonosították azokat a tulajdonságokat, amik közösek a sikeres emberek szüleiben. CsaládThinkstockNagyon cuki: Így szundikál Katherine Heigl babájahttp://www.life.hu/csalad/20170131-foto-katherine-heigl-alvo-babajarol.htmlÍgy néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán: Fotó! Család--A programozott császárról vall a 49 éves magyar sztármama, Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20170131-fejos-eva-a-programozott-csaszarmetszesrol-vall.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Fejős Éva a napokban programozott császármetszéssel hozta világra kislányát, Linda Zsófiát. Most a közösségi oldalán arról vallott, miért is döntött a beavatkozás mellett. Család--Árpa Attila magánéletéről vallott: így választott új párt a rendezőhttp://www.life.hu/csalad/20170130-arpa-attila-uj-parjat-a-kislanya-is-elfogadja.htmlÁrpa Attila 11 év után vált el a feleségétől, fájdalmas, hosszú, de átgondolt szakítás volt. A színész-rendező azóta új életet kezdett: megtalálta a szerelmet egy másik nő oldalán, akit a kislánya is elfogad. Ha nem így lenne, nem is lennének együtt. CsaládFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.