Polyák Lilla gyereket akar a 16 évvel fiatalabb Gömöri Mátétól

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Gömöri András Máté Polyák Lilla gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem foglalkoznak a korkülönbséggel, hiszen szeretik egymást. Polyák Lilla és Gömöri Máté már egy éve élnek boldog párkapcsolatban, ráadásul már a közös gyermeket is tervezgetik!

Polyák Lilla és Gömöri András Máté egy éve élnek boldog párkapcsolatban, pedig senki nem adott nekik néhány hónapnál többet. A 16 évnyi korkülönbség miatt gondolták sokan, hogy kapcsolatuk csak egy múló románc lesz, egy fellángolás, de nem lett igazuk. Szinte kapcsolatuk kezdete óta együtt élnek, és az sem volt soha kérdés, hogy közös gyermeket is szeretnének.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté már a közös gyermeket tervezik Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

"Amikor kiderült a kapcsolatunk, rengetegen kételkedtek, sok bántás is ért minket. Mi azonban bebizonyítottuk, hogy a korkülönbség nem számít.

Ma már tudom, hogy a kételkedők nem elválasztottak minket, hanem megerősítették a kapcsolatunkat.

Összekapaszkodtunk, egy család lettünk, és most életünk legszebb meséjét éljük együtt" – árulta el Polyák Lilla a Best magazinnak. Hozzátette, természetesnek tartják a közös gyereket. "Ez soha nem volt kérdés,

tudtuk, hogy szeretnénk gyereket a kapcsolat egy pontján.

Pláne, hogy ehhez minden adott" – mondta a színésznő, akinek már van két gyermeke. A fiúk természetesen már jól ismerik Mátét, és nagyon szeretik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.