Facebookról tudta meg az anya, hogy a fia meghalt

Forrás: AFP/Justin Tallis -
halál Facebook anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részvétüzenetek árasztották el a 27 éves fiú Facebook-oldalát, amiket édesanyja remegve olvasott, miközben reménykedett, hogy ez valami tévedés. Sajnos nem az volt. A fia elhunyt, ő pedig a közösségi oldalról értesült gyermeke haláláról.

Vasárnap reggel részvétüzenetek tömkelege árasztott el a malajziai Mohamed Syahidin Facebook-oldalát, amit édesanyja nem tudott mire vélni. Normadiah Ahmad remegve olvasta gyermeke közösségi oldalán egyre inkább sokasodó üzeneteket fia barátaitól, kétségbeesve hívta fel egyiküket, aki sajnos megerősítette a tragikus hírt.

Facebookról értesült fia haláláról az anya Forrás: AFP/Justin Tallis

"Az egyik barátja azt mondta, hogy a fiam balesetet szenvedett és elhunyt" - mondta a nő a The Starnak. Kiderült, hogy a 27 éves férfi egy közlekedési balesetben vesztette életét Kuala Lumpur közelében. Egy kamion sodorta el a motorját. A teherautó sofőrje elvesztette uralmát a jármű fölött, áttért a szembejövő sávba, elütötte a fiatal férfit, és 30 méteren át vonszolta. Mohamed Syahidin azonnal meghalt. Egy másik motorost is elsodort a kamion, de ő életben maradt, ám súlyos sérülésekkel küzd, akárcsak a teherautó vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.