Gundel Takács Gábor felesége lett a családfenntartó

Fotó: Polyak Attila - Origo -
pénz Gundel Takács Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február elején derült ki, hogy Gundel Takács Gábor távozik a közmédiától. A műsorvezető jelenleg a felmondási idejét tölti a csatornánál, tehát még egy darabig láthatjuk majd a tévést az előre felvett adásokban. Így, hogy a műsorvezető otthagyta munkáját, most a felesége lesz a családfenntartó.

Gundel Takács Gábor a távozás mellett döntött, állítólag azért mondott fel a közmédiánál, mert a Maradj talpon! stábját lecserélték 2016 decemberében. Jelenleg a felmondási idejét tölti a tévés, de egy jó darabig még biztosan láthatjuk a képernyőn, hiszen előre felveszik az adásokat.

Gundel Takács Gábor már a felmondási idejét tölti Fotó: Polyak Attila - Origo

Egyelőre nincs hír arról, hogy hol folytatja majd tovább Gundel Takács, így egy időre a felesége lesz a család fenntartója. A tévésnek még három gyermekről kell gondoskodnia, ugyan a nagyobbik lánya, Panka és nagyobb fia, Gergő már egyetemre járnak, és önállóbbak, de biztosan nekik is kell még segítség a szülőktől. Kisebbik fia, Bence pedig még csak középiskolás. A Hot! írja, a család ismerősei szerint az anyagiak előteremtése Gundel feleségére, Ágira hárul, aki fogorvosként dolgozik egy klinikán.

Facebookról tudta meg az anya, hogy a fia meghalthttp://www.life.hu/csalad/20170216-facebookrol-ertesult-az-anya-fia-halalarol.htmlRészvétüzenetek árasztották el a 27 éves fiú Facebook-oldalát, amiket édesanyja remegve olvasott, miközben reménykedett, hogy ez valami tévedés. Sajnos nem az volt. A fia elhunyt, ő pedig a közösségi oldalról értesült gyermeke haláláról. Család--Látomásait kutatta egy életen át a házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20170215-a-hazaspar-elore-tudta-chloe-erkezeset.htmlWalt és Annie története nem mindennapi. A férj már gyermekkora óta tudta, hogy születendő gyermeke milyen nemű lesz, hogy fog kinézni és mi lesz a neve. Család--Így néz ki a has hármas ikrek után - Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170215-igy-nez-ki-a-has-harmas-ikrek-utan.htmlSok esetben szülés után a has már nem lesz olyan, mint volt, hármas ikrek után pedig végképp kevés az esélye a tökéletes regenerálódásnak. Egy anyuka úgy döntött, megmutatja, hogy is néz ki a teste azután, hogy megszülte három gyermekét. Nem tökéletes, de ő büszke rá! CsaládOrigoÍgy él a nő, akinek 14 gyermeke van: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170215-nadya-suleman-nyolcas-ikrei-nyolc-evesek-lettek.htmlBizonyára sokan emlékszünk még arra az édesanyára, akinek véletlenül lett 14 gyermeke. Korábban nem volt egyszerű az életük, de most boldogabbak, mint valaha. Család--Megszólalt Menus Anikó, az elhunyt rendőrnő testvére http://www.life.hu/csalad/20170215-megszolalt-az-elhunyt-rendorno-testvere.htmlAz M5-ös autópályán gázolták halálra a rendőrnőt, akit családja, kollégái és az egész ország gyászol. Igazoltatás közben vesztette életét a fiatal, akiről testvére meghatóan nyilatkozott. Elmondta, kiskora óta rendőr akart lenni. CsaládThinkstockGönczi Gábor kisfia, Gönczi Áron a megszólalásig hasonlít édesapjára- Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170214-gonczi-gabor-kisfia-hasonlit-edesapjara.htmlGönczi Gábor kisfia február 15-én lesz 3 hónapos. A büszke apuka elmesélte, hogy Áron már énekelni is tud... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.