Hírességek, akik nem akarják rivaldafényben nevelni gyerekeiket

Ryan Gosling Eva Mendes hírnév Halle Berry sztárok Charlize Theron szülők Adele Blake Lively gyereknevelés Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A siker, hírnév és csillogás nem feltétlenül van jó hatással a cseperedő gyerkőcökre – lásd Hollywood legnagyobb gyereksztárjainak tragikus életét. Szerencsére egyre több sztárszülő is felismeri ezt a problémát, és mindent megtesznek azért, hogy gyerekük minél később kerüljön rivaldafénybe.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling már hat éve alkot egy párt, magánéletüket pedig ez idő alatt meglehetősen jól meg tudták óvni a kíváncsiskodóktól. A párnak már két gyermeke is született: 2014-ben Esmeralda Amada és 2016-ban Amada Lee. A gyönyörű színésznő mind a két terhessége alatt ki tudta cselezni a bulvármédiát, hónapokig titokban tudta tartani, hogy várandós. A gyerekek megszületése után sem állították őket a középpontba, a rajongók gyakorlatilag a mai napig nem láttak még képeket a kislányokról. A sztárpár valószínűleg ezt az elvet fogja követni a későbbiekben is a gyereknevelés terén, és ameddig csak lehet, megóvják majd őket a nyilvánosságtól.

Ryan Gosling és a kis Esmeralda Amada Forrás: Northfoto

Simon Konecki és Adele

Adele és Simon Konecki 2011-ben kezdtek el randizni, közös gyermekük, Angelo James Konecki 2012-ben látta meg a napvilágot. A terhessége alatt egyébként Adele gyakran osztotta meg érzéseit a saját blogján éppen abból a meggondolásból, hogy ha ő maga ad ki információkat, akkor talán a bulvármédia sem zaklatja majd halálra. Az énekesnő már várandóssága alatt eldöntötte, hogy gyermeke nem fogja a tipikus celebgyerekek életét élni, nem akarja, hogy a bulvárlapok hasábjain pózoljon. Mikor 2013-ban egy angol újság paparazzifotókat készített a kisfiúról egy családi nyaralás alkalmával, Adele és párja bíróságra vitte az ügyet.

Adele kisfiával, Angelo James Koneckivel Forrás: Northfoto

Charlize Theron

A tehetséges színésznőnek két adoptált gyeremeke van, Jackson Theron és August Theron. És míg más sztárok nagy csinnadrattával bonyolítják le az örökbefogadást, addig Theron inkább titokban tartotta a folyamatot. Charlize azon a véleményen van, hogy ha majd elég idősek lesznek, akkor a gyerekeknek maguknak kell eldönteniük, hogy élni szeretnének-e édesanyjuk hírnevével.

Charlize Theron a gyerekekkel, Jacksonnal és Augusttal Forrás: Northfoto

Halle Berry

Halle Berrynek korábbi párjaitól, Gabriel Aubrytól és Olivier Martineztől két gyermeke született, egy lány, Nahla Ariela Aubry és egy kisfiú, Maceo Robert Martinez. A színésznő meglehetősen aktív a közösségi oldalain, rendszeresen posztol magáról szelfiket, sőt még szexi képeket is, gyerekeiről viszont nem igazán szeret bármit is megosztani. A lurkókat eddig főleg paparazziképeken lehetett látni.

Halle Berry gyermekeivel: Nahla Ariela Aubryval és Maceo Robert Martinezzel Forrás: Northfoto

Blake Lively és Ryan Reynolds

Az álompár a Zöld Lámpás című film forgatásán találkozott és szeretett egymásba 2011-ben, egy évre rá pedig össze is házasodtak. Livelynak és Reynoldsnak két kislánya született eddig, James és Inez, akiket egyébként egyszer már láthatott a nagyérdemű. 2016 decemberében, amikor a színész felavatta az őt megillető csillagot a hollywoodi Hírességek sétányán, az egész családja elkísérte. Nagyjából ez volt az egyetlen alkalom, amikor a lurkókkal nyilvánosan mutatkoztak, ők is úgy gondolják ugyanis, hogy a hírnév és túlzott figyelem tönkreteheti a kicsik gyerekkorát.

Ryan Reynolds, Blake Lively és a két elbűvölő csemete: James és Inez Forrás: AFP/Mark Ralston

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.