Gólyahír! Megszületett Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari kisfia

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari kisbaba Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház színészeinek kisfia február 18-án, pénteken látta meg a napvilágot.

Az ifjú apuka Szegeden, több száz rajongó előtt jelentette be a nagy hírt. A színész ugyanis épp a Szegedi Szabadtéri Színház és az Operett utó-Valentin napi programján vett részt - adta hírül a Facebookon a Story magazin.


A Blikk információi szerint minden rendben van a picivel, gyönyörű, egészséges kisfiú.

Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu
Hírességek, akik nem akarják rivaldafényben nevelni gyerekeikethttp://www.life.hu/csalad/20170217-sztarok-akik-meg-akarjak-ovni-gyerekeiket-a-rivaldafenytol.htmlA siker, hírnév és csillogás nem feltétlenül van jó hatással a cseperedő gyerkőcökre – lásd Hollywood legnagyobb gyereksztárjainak tragikus életét. Szerencsére egyre több sztárszülő is felismeri ezt a problémát, és mindent megtesznek azért, hogy gyerekük minél később kerüljön rivaldafénybe. CsaládOrigoMadonna ikreinek apja azt hitte, csak kölcsönveszi gyerekeit a popdívahttp://www.life.hu/csalad/20170219-madonna-ikreinek-apja-azt-hitte-csak-kolcsonveszi-gyerekeit-a-popdiva.htmlMadonna pár hete vitte haza örökbe fogadott ikreit Malawiból, de a gyerekek vér szerinti apja azt hitte, a popdíva csak kölcsönveszi a gyerekeket. CsaládOrigoMegszületett Zoe Saldana színésznő harmadik gyermeke - Az is titok volt, hogy terheshttp://www.life.hu/csalad/20170219-megszuletett-zoe-saldana-szineszno-harmadik-gyermeke.htmlZoe Saldana a titoktartás nagymestere: mindenkit meglepett, hogy újra gyermeke született. Család--Nagy az öröm Király Lindáéknél: Megérkezett a baba!http://www.life.hu/csalad/20170219-kiraly-linda-occse-benjamin-apuka-lett.htmlKirály Linda öccse, Viktor ikertestvére, Benjamin apuka lett. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNagy az öröm Király Lindáéknél: Megérkezett a baba!http://www.life.hu/csalad/20170219-kiraly-linda-occse-benjamin-apuka-lett.htmlKirály Linda öccse, Viktor ikertestvére, Benjamin apuka lett. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néz ki most a mémkirály kisfiú, akinek mindenki ismeri az arcáthttp://www.life.hu/csalad/20170218-igy-nez-most-a-memkiraly-kisfiu-akinek-mindenki-ismeri-az-arcat-sammy.htmlNaponta több ezren osztják meg a mémeken a kis Sammy fényképét, akinek karrierjét pontosan 10 éve indította el az édesanyja, amikor feltöltötte fényképét a MySpace-re. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.