Horváth Éva édesszájú lett a terhesség alatt

Forrás:Polyák Attila/Origo -
konyhafőnök terhesség Horváth Éva édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva élvezi a várandósságot, ami olyan változásokat hozott az életébe, amire nem is számított: édesszájú lett, pedig előtte ez egyáltalán nem volt rá jellemző. A kismamát ez persze nem zavarja, hiszen egyébként is imád főzni. Ezt a tudását hamarosan be is mutatja a Konyhafőnökben!

Horváth Éva sokáig titkolta, hogy gyermeket vár, nemrég viszont azt is elárulta, miért nem jelentette be korábban az örömteli hírt. Most már azonban mindenki tudja, hogy az egykori modell várandós, ami sok változást hozott az életébe. Olyanokat, amikre számított, és olyanokat is, amikre nem.

Horváth Évát megváltoztatta a várandósság Forrás:Polyák Attila/Origo

"Korábban nem voltam édesszájú, de a terhességgel ez megváltozott. Szinte minden édességet szívesen eszem most, így az öltözőben is mindig van valamilyen nassolnivaló.

Eleinte tartottam tőle, hogy ez meg fog látszani, de úgy látszik, szerencsés alkat vagyok,

de egyébként sem tagadnék meg magamtól semmit" – mondta Horváth Éva, aki várandósan fogja főzési tudását bemutatni a sztárszereplőkkel elinduló Konyhafőnökben. "Mindig is szerettem főzni, imádom az ízeket, így nem volt kérdés, hogy a Konyhafőnökre is igent mondok. Kifejezetten jól bírom a versenyt várandósan is, hiszen nem beteg vagyok, hanem babát várok, és a stáb óriási körültekintéssel figyel rám is. Bár a főzési idő alatt ugyanúgy a konyhában állok, mint minden versenyző, ám az értékelések alatt egy széken pihenhetek, az öltözőben pedig egy kanapén fújhatom ki magam"mesélte a kismama a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.