Baby Gabi ikrei 5 hónaposak lettek - friss fotó!

Fotó: Pintácsi Viki -
ikrek fotó Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül gyorsan telik az idő, ugyanis már 5 hónapja annak, hogy Baby Gabi világra hozta két gyönyörű gyermekét. A büszke anyuka természetesen a jeles nap alkalmából közzé is tett egy friss fotót a két kisfiáról: nagyon aranyosak! 

Baby Gabi büszke anyukaként az elmúlt hónapokban már többször megmutatta gyermekeit a rajongóinak, de azért igyekszik nem túlzásba vinni a fiúkról készült képeket. Az énekesnő azért a jeles napokról mindig megemlékezik, ezért is tett közzé nemrég egy friss fotót az imádnivaló ikreiről.

Baby Gabi ikeri már 5 hónaposak! Fotó: Pintácsi Viki

Bence és Botond ugyanis 5 hónaposak lettek, Baby Gabi pedig meg is mutatta, mennyit nőttek az elmúlt hetekben a csemetéi! Ráadásul nemcsak nagyobbak, hanem – amennyiben ez lehetséges – még aranyosabbak is a fiúk! Az énekesnő rajongói persze odavoltak a friss fotóért, nem győztek gratulálni Bencéhez és Botondhoz.

Ilyen az élet az ikrekkel: Baby Gabi mesélt

Szeptember 20-án születtek meg Gabi ikrei, Bence és Botond. Az énekesnő pedig nem sokkal később már beszélt is arról, milyen a babákkal. Gabi mindent részletesen elmesélt arról, milyenek is a picik! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.