A terhes Amanda Seyfried színésznőt kutyasétáltatás közben fotózták

fotó Amanda Seyfried terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves színésznő sokáig nem találta meg az igazit, de 40 éves párja mellett végre révbe ért. November végén az is kiderült, hogy gyermeket vár. Nemrég kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre a színésznőt, akinek már hatalmas a pocakja!

Sosem volt nyitott könyv Amanda Seyfried magánélete, de az biztos, hogy sokára találta meg élete párját. A 40 éves Thomas Sadoski mellett azonban végre révbe ért, de az esküvőig egyelőre nem jutottak el. Az eljegyzés ugyan megtörtént, de az élet közbeszólt. A színésznő ugyanis teherbe esett.

A várandós Amanda Seyfried kikapcsolódott Forrás: NORTHFOTO

A pár ezt a hírt is csak akkor osztotta már meg a nyilvánossággal, amikor már nem lehetett tovább takargatni. November végén derült ki a színésznő várandóssága, a pocakja már akkor szépen gömbölyödött. Azóta azonban nem igazán jelent meg a nyilvánosság előtt a színésznő. Most azonban lencsevégre kapták kutyasétáltatás közben. Amanda kényelmes melegítőben és bő pulcsiban indult a sétára, de a hasát már nem tudja eltakarni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.