George Clooney és Amal a terhesség miatt nem utaznak

Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Elyxandro Cegarra -
terhesség George Clooney utazás Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ikerterhesség miatt szigorúbban fogják élni az életüket George Clooney-ék, mivel minden komplikációt el akarnak kerülni. Eldöntötték, hogy nem fognak utazgatni, hacsak nem muszáj, főleg nem veszélyes helyekre. 

Senki nem akarta elhinni, amikor kiderült, hogy George Clooney felesége terhes, hiszen már azt is nehéz volt feldolgozni, hogy az örök agglegény megházasodott. A hír azonban igaz, ráadásul Amal Clooney ikreket vár, akárcsak Beyoncé. Az ikerterhesség persze több komplikációval járhat, mint egy szimpla, de nem feltétlenül. George és Amal azonban elővigyázatos, és megpróbálnak mindent megtenni, hogy megelőzzék a komplikációkat.

George és Amal nem utazgatnak a szülésig Forrás: Citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Elyxandro Cegarra

"Úgy döntöttünk, hogy sokkal felelősségteljesebbek leszünk, és kerüljük a veszélyt. Nem megyek többé Dél-Szudánba vagy Kongóba, Amal pedig nem utazik Irakba, és általában kerülni fog minden olyan helyet, ahol nem látják szívesen" – idézi George Clooney szavait a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.